Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ben de hic bir belirti yok canım adet günüme 4 gün var ama günümü gecmeden test yapmıycam sonra üzülüyorum cünkü bence sen de biraz daha bekle tatlım 4 gün falan varken yaparsın ama yinede sen bilirsin

haklısın cnm yaa bende beklicem yine hüsrana uğramak istemiyorumm sanırım bugün biraz dygusal takılıyrum eltimin kızı olcağını öğrendik bugün bende kız çocuk hastasıyım nebilim biraz tuhaf oldum ee görümcemde hamile bi ben kaldım hayırlısı artık napalım

haklısın cnm yaa bende beklicem yine hüsrana uğramak istemiyorumm sanırım bugün biraz dygusal takılıyrum eltimin kızı olcağını öğrendik bugün bende kız çocuk hastasıyım nebilim biraz tuhaf oldum ee görümcemde hamile bi ben kaldım hayırlısı artık napalım

aaaaaa canım benim de eltimin de kızı olcak görümcem de hamile ne raslantıkaydirigubbakcemile3 ben de cok takıyorum kafama helede adetim yaklaştıkca ama hayırlısı olsun demekten başaka bişey gelmiyo elimden canım

aaaaaa canım benim de eltimin de kızı olcak görümcem de hamile ne raslantıkaydirigubbakcemile3 ben de cok takıyorum kafama helede adetim yaklaştıkca ama hayırlısı olsun demekten başaka bişey gelmiyo elimden canım

hakkaten canım tesadüfe bakk:) eltim benden 1 hafta önce evlendi hollandadalar görümcemde benim düğünden 1 ay sonra hamile ikisininde ilk bebeleri aman bizimi beklediler kızım bunlar ham,le kalmak için pehhh:)) ayyy valla beni anlarsın sende ikide bir kaynanam hadi sıra sende darısı sana falan diince iice sinir oluyorumm:))

isra87,
Sabret belli olmaz sen çalışmaya devam belli mi olur belki geç döllenme olur. En erken adet gününde test yaparsın. Bebek büyümeden kendini nasıl belli etsin?

hakkaten canım tesadüfe bakk:) eltim benden 1 hafta önce evlendi hollandadalar görümcemde benim düğünden 1 ay sonra hamile ikisininde ilk bebeleri aman bizimi beklediler kızım bunlar ham,le kalmak için pehhh:)) ayyy valla beni anlarsın sende ikide bir kaynanam hadi sıra sende darısı sana falan diince iice sinir oluyorumm:))

canım benim eltim 2sene oldu evleneli onun ikinci cocugu olcak ilkide kız gorumceminde ikinci cocugu olcak ılkı erkek ama allahtan bana sıra sende diyen yok hatta daha yeni evlisin hemen yapmayın diyolar ama eşimle cok istiyoruz inşallah olur :Saruboceq:

çok şükür bende iiyim azizem bugün kan testi yle bozdum kafayı daha adete 8 gün var ama yaptırsammı diye düşünüyorum kızlar daha erken diyolar ama nebilim işte rahat duramıyorum

ooo daha çok erken tabi kızzz kaydirigubbakcemile3
en az adetine 3gün varken yapardın. ben adetime 4gün varken evde idrar testi yapmıştım ve iki çizgi çıkmıştı. hiç kan testine gerek bile yok canmm.

X