Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

napıyım canım ya aslında hic aklıma takmıyodum ama adetim yaklaşırken cok aklıma takmaya başladım ümitlencem ama hic belirti olmayınca yok diyorum heralde cünkü burda hamile kalanların cogunda belirtiler oluyo...
ne kadar takma desemde boşş bende geçen ay senin gibiydim ama ben dayanamadım test yaptım 4 gün kala sen yine benden daha sabırlısınalkisalkisalkis

iyiyiz kuşum buranın bağımlısı oldum valla ayrılamıyorum burdan sen ne yaptınn

AYNEN KISLAR BI SUPERGE ACIYORUM 2 DAK CALISTIRIYORUM GELIYOM BURAYA 20 DAK OTURUYORUMM NASIL BITECEK BU İŞLER BILMEEM DUN AKSAM ERKEN UYUDUM BABA OGUL EVI ALT UST ETMISLERRR GIC IS YAPASIM YOK KISLAR AMA BOYLEDE INSANIN ICINESINMIYOOO:dance::dance:

nohutlu pilavım nasılsın canım ugur böcegimiz nasıl bitanemopuyorumnanaktan duanı okudum allah hepimizin dualarını kabul etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın:Saruboceq:

gunaydınn canım...

iyiyim bebemmmm dün çok huzursuz uyudum ama canım yaaa çok gazımm varr bide lekelenmem olmuyo artık canım bu ıyıye işaretdir inşallah...

mide bulantısı falanmı yapıyo canım ama dediğin gibi yeterki tutunsunlar bizi hiç bırakmasınlarda biz anneler olarak herşeyi çekmeye razıyızz opuyorumnanaktan

canımm çok gazım vardı yaa ama dediğim gibi lekelenmem sona erdı ....inşallah iyiye işarettir canım yaa ilaç faydasını gösterıyor sanırım yaa[/QUOTE]
gaz hamişliğin ilk 3 ay olamazsa olmazlarından kuşum lekelenmenin geçmeside iyiye işaret kuşum düşük riski ortadan kalkıyo ama sen tedbiri elden bırakma dinlenmeye devamboshayallersmile

bende napimm iii kociş erken gitti kahvaltıda yapamadı bende ballı süt verdimm zor zar içti gitti kıyafetlerini verim derken çok ısınmıstaaaakaydirigubbakcemile3
iyi bak kocişe bu ay çalışıcak adamcağız vitamin alsın halsiz kalmasın ben bu ay çoğu sabah ekmeğe çokokrem sürdüm üstüne bal üstüne muz dilimledim sandeviç yaptım vitamin alsın diye yanınada ballı süz tabi adamda göbiş çıkmaya başladı sankimm:roflol::roflol:

AYNEN KISLAR BI SUPERGE ACIYORUM 2 DAK CALISTIRIYORUM GELIYOM BURAYA 20 DAK OTURUYORUMM NASIL BITECEK BU İŞLER BILMEEM DUN AKSAM ERKEN UYUDUM BABA OGUL EVI ALT UST ETMISLERRR GIC IS YAPASIM YOK KISLAR AMA BOYLEDE INSANIN ICINESINMIYOOO:dance::dance:
sen çok yorma kendini cnmm

[/QUOTE]
gaz hamişliğin ilk 3 ay olamazsa olmazlarından kuşum lekelenmenin geçmeside iyiye işaret kuşum düşük riski ortadan kalkıyo ama sen tedbiri elden bırakma dinlenmeye devamboshayallersmile[/QUOTE]

ayy inşallah öyledır tatlım yaaa bak sevındırık oldum şincikk:dance:

nohutlu pilavım nasılsın canım ugur böcegimiz nasıl bitanemopuyorumnanaktan duanı okudum allah hepimizin dualarını kabul etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın:Saruboceq:

iyiyim datlummm sen nasılsın canımcım....duaya amin diyen agzınıza saglık canım...zemuszemus

kızlar yaa yok ben dayanamıcam gidip bugün yaptirim diyoum testi bi yanım dur bekle diyo ama biyanımda dayanamıyoo sat 27 ocak yaptirim diimi kızlar bekliyemiyorum yaa ufffff:)))))

iyiyim datlummm sen nasılsın canımcım....duaya amin diyen agzınıza saglık canım...zemuszemus[/QUOTE]

ben de iyiyim bitanem sagol ceylanım bişey sorcam belki sen biliyosundur benden iki üc gündür kahverengi akıntı geliyo ara ara neden olabilirbilmiyorumkismile

kızlar yaa yok ben dayanamıcam gidip bugün yaptirim diyoum testi bi yanım dur bekle diyo ama biyanımda dayanamıyoo sat 27 ocak yaptirim diimi kızlar bekliyemiyorum yaa ufffff:)))))

günaydın canım hoşgeldin ne kadar kaldı adet gününe

X