ben de hic bir belirti yok canım adet günüme 4 gün var ama günümü gecmeden test yapmıycam sonra üzülüyorum cünkü bence sen de biraz daha bekle tatlım 4 gün falan varken yaparsın ama yinede sen bilirsin
h.b canım iyim şükür bide şu zaman geçse :dance:safak 5 :)) allah sabır versin bize...
haklısın cnm yaa bende beklicem yine hüsrana uğramak istemiyorumm sanırım bugün biraz dygusal takılıyrum eltimin kızı olcağını öğrendik bugün bende kız çocuk hastasıyım nebilim biraz tuhaf oldum ee görümcemde hamile bi ben kaldım hayırlısı artık napalım
amin canım amin pelin67 4,senin 5 benim 8 gün var :)) ha gayret kızlar sonuçlarımızı paylaşalım kızlar
aaaaaa canım benim de eltimin de kızı olcak görümcem de hamile ne raslantıkaydirigubbakcemile3 ben de cok takıyorum kafama helede adetim yaklaştıkca ama hayırlısı olsun demekten başaka bişey gelmiyo elimden canım
hakkaten canım tesadüfe bakk:) eltim benden 1 hafta önce evlendi hollandadalar görümcemde benim düğünden 1 ay sonra hamile ikisininde ilk bebeleri aman bizimi beklediler kızım bunlar ham,le kalmak için pehhh:)) ayyy valla beni anlarsın sende ikide bir kaynanam hadi sıra sende darısı sana falan diince iice sinir oluyorumm:))
kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz opuyorumnanaktan
huuuuu nerdesiniz.......
kızlarr geldim ya nette sorun var bi düşüyo sinir etti benii benimde görümcem hamilee ikizleri olacak :))
slm azize naber nasılsın
slmm herkes kaçmış bugün galiba bi ben bi siz var :))
slm canmm iyiyim çok şükür...sen nasılsın?
kız sende bizdensin ne oluyoo bu görümcişlere yahuu sıraya girdiler:))))
çok şükür bende iiyim azizem bugün kan testi yle bozdum kafayı daha adete 8 gün var ama yaptırsammı diye düşünüyorum kızlar daha erken diyolar ama nebilim işte rahat duramıyorum