Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yaptırdım 1 sefer aşılama yaptırdım bu ilk tüp bebek deneyimim bende sol tüp kapalı başka sorun yok eşimde varikosel vardı düzeldi sadece morfoloji %6

iyi canım sorunlar düzelmeye başlamış inş.bu hamişlik belirtindir normalde adetine ne kadar var bende bidahaki ay rahim filmi çektircem inş.bişi çıkmaz

iyi canım sorunlar düzelmeye başlamış inş.bu hamişlik belirtindir normalde adetine ne kadar var bende bidahaki ay rahim filmi çektircem inş.bişi çıkmaz

adetime 8 gün var salı günü test günüm kanda bakacaklar biryerde okudum bu iğneyi olunca 15 gün vucudunda kalırmış kan testi bile yapsan yanıltıcı olurmuş bence çok saçma sencede öyle değilmi

bu konuda hı bilgim yok canım yaa keşek olsada yardımmı olabılsemboshayallersmileboshayallersmile

yog be tatlım konuşuyom zati de çok gücendim kendin çal kendin oyna bişeyden haberleri yok kızmışım kızmamışım işi olmuş olmamış sormuyolar bilem pardon bugün sordu annem

hmmm anladım canım..

aleynacım gununede az kalmış TATLIM YA inşallah iyi haberler verırsın bıze.......ama sonucu aldıgında bızı bılgılendırırsen memnun olurum canım...

slm kızlar..opuyorumnanaktanaleynacım inşaallah hamilesindir ama söylenenler doğru malesef.klomen veya çatlatma iğneleri beta hcgyi yükseltiyo kanda bile çıkartıyo o yüzden o testi dikkate alma.biraz daha sabret sonra kan testi yaptır 2 gün sonra yine yaptır katlarsa tutmuştur zaten.ayrıca tüpünün kapalı olmasına takma.ben tek yumurtalıkla doğurmuştum kızımı.Allahın hikmetinden sual olunmaz...

yok ben evde idrar testi yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…