- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 40
bende bu ay kist oluştu tatlım bu ay doğ.kontrol hapı kullanıyorum
aleyna sen kaçındasın bu ilk tüp bebek denemenni aşılama falan yaptırdınmı hiç
yaptırdım 1 sefer aşılama yaptırdım bu ilk tüp bebek deneyimim bende sol tüp kapalı başka sorun yok eşimde varikosel vardı düzeldi sadece morfoloji %6
iyi canım sorunlar düzelmeye başlamış inş.bu hamişlik belirtindir normalde adetine ne kadar var bende bidahaki ay rahim filmi çektircem inş.bişi çıkmaz
bu konuda hı bilgim yok canım yaa keşek olsada yardımmı olabılsemboshayallersmileboshayallersmilemethaba arkadaşlar ben tüp bebek yaptıralı 8 gün oldu salı akşam preglyn iğnesi yaptırdım aradan 1 buçuk gün geçti ve dayanamadım evde idrar testi yaptım silik ikinci çizgi gördüm bu iğnenin etkisimidir yardımcı olurmusunuz banamafoldumben
yog be tatlım konuşuyom zati de çok gücendim kendin çal kendin oyna bişeyden haberleri yok kızmışım kızmamışım işi olmuş olmamış sormuyolar bilem pardon bugün sordu annem
adetime 8 gün var salı günü test günüm kanda bakacaklar biryerde okudum bu iğneyi olunca 15 gün vucudunda kalırmış kan testi bile yapsan yanıltıcı olurmuş bence çok saçma sencede öyle değilmi
tatlım hormonlarımızla oynuyolar işte
inşallah bişi çıkmaz canım Allah yardımcın olsun
o zaman yaptığım test doğru değil nasıl sevinmiştim oysamafoldumben
kızçeler toplanmaya başladınız zemuszemus
inş.canım sen kaç yaşıındasın tatlım
slm kızlar..opuyorumnanaktanaleynacım inşaallah hamilesindir ama söylenenler doğru malesef.klomen veya çatlatma iğneleri beta hcgyi yükseltiyo kanda bile çıkartıyo o yüzden o testi dikkate alma.biraz daha sabret sonra kan testi yaptır 2 gün sonra yine yaptır katlarsa tutmuştur zaten.ayrıca tüpünün kapalı olmasına takma.ben tek yumurtalıkla doğurmuştum kızımı.Allahın hikmetinden sual olunmaz...
22 yaşındayım