Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

he bi kan testi falan yaptır bu muayne ol ama canım daha doktor kontrolünde takibe başlama sakın çok erken çalışmaya başladıktan 9 ay sonra hamiş kalanlar yüzdesi 70-80 arası sıkıntı yapma

ben aralıkta enfeksiyon yüzünden özel doktora gitmiştim o zaman ultrosonla bakmıştı gayet temiz güzel demişti bir sorun görmemişti bi de mayısa kadar olmassa gelirsin demişti ama alttan da bakıyolarmış daha iyi anlaşılıyomuş.... yok dedigin gibi muayene olcam doktor kontrrolunde takibe başlamıycam canım

enfeksiyon sendenmi canım eşindenmi kaynaklandı çünkü birbirinizi tetikliyo bunlar bende enfeksiyon geçirdim eşimde kapmış benden aynı anda antibiyotiğe başlamıştık

enfeksiyon sendenmi canım eşindenmi kaynaklandı çünkü birbirinizi tetikliyo bunlar bende enfeksiyon geçirdim eşimde kapmış benden aynı anda antibiyotiğe başlamıştık

bendeydi canım senin dedigin gibi doktor ilk bana hap verdi bi de fitil kullandım bittikten sonra kontrole gittim iyi dedi ama eşimle benim icecegim sadece iki tane olan bı antibiyotik verdi şimdi iyiyim ama gecti senin gectimi canım

geçti tatlım benim ağustosta falan oldu çok akıntım oluyodu ama enfeksiyona yormamıştım

4 aydır korunmuyoruz canım ama neden olmuyo diye merak ediyorum gidiyim de bişey varmı yokmu diye ögreneyim rahat ederim o zaman inşallah bişey yoktur eyvahedigeldismile

pelincim bende 8 aylık evliyim ilk 2 ay korunmuştuk daha sonra bıraktık korunmayı bende doktora gitmiştim evliliğimin 2. ayında sol yumurttalıkta kist çıktı ama ufak çaplı sonra bir ay içinde kayboldu ee ben hamile kalamadım tkrar gittim bu sefer bi sürü kan hormon testi falan hepsi gayet normal çıktı yani gebelik için hiç bi problem göremdiler daha erken dedi doktor hiç bi sorun olmasa bile gebe kalmak bazılarında süreç alıyormuş yumurtlam günlerini takip et dedi okadar bende çok stres yapmıştım başlarında ama inanki stresten bile olmayabiliyomuş bi zamanı var elbet bizde onu bekliyoruz sende sabırla bekle canım inşallah en yakın zamnda kavuşuruz bebişlerimize

arkadaşlar mrb benim adet tarihimde 24 şubat bi türlü zaman geçmiyo yaa...allah tüm isteyenlere bian önce nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…