arkadaşlar mrb benim adet tarihimde 24 şubat bi türlü zaman geçmiyo yaa...allah tüm isteyenlere bian önce nasip etsin inş..
kızlar merhaba
slm canımmkızlar merhaba
ceylanım saçımı gördünmü koydum resmi
slm canımm
kıjıııım çok tarz olmuş bence yorum yazdım zatii oraya ben çok begendım kuzu yaaa...:lepi:
daha bı havalı olmuşun sankım:kedi:
kızlar yaa size bişe danışacam şimdi benim adet tarihim 27 şubat ama ben acayip sabırsızlanıyorum gidip bi kan testi yaptırsammı yaa çıkarmı acaba ne diyosunuz yoksa beklimmi??
kıss dur bı sen de benım gıbı ne acelecısın anacımm...bugun ayın 18 i daha bekle derım tabukuu canım...:CüvCüv:
hihoyyyt
napim canımcım bu bebek olayı karı koca böyle yaptı bizi :)) geçen kocişe keçi boynuzu içiriyodumm güldü sanki hacca götürecek bizi dedi:)bukadr uğraşıyoruz bakalım hayırlısı artık
kızlar yaa size bişe danışacam şimdi benim adet tarihim 27 şubat ama ben acayip sabırsızlanıyorum gidip bi kan testi yaptırsammı yaa çıkarmı acaba ne diyosunuz yoksa beklimmi??
işler nasıl gidiyo serapcım.....babişkoya olan tatlı sinirin geçtimi kuzuuu:uhm:
az kalmış az tatlım hadi hayırlısı
yoggggggggggg tatlım bende domuz inadı var unutmam bu attığı kazığı
:)) evet evet benim aklımdanda geçiyo doğrusu ama sabredecem inş.
tıpkım benım gibisin o zaman.....ama sz konusu baban tadlummm ınat işlemez inşallah.....kaydirigubbakcemile5
methaba arkadaşlar ben tüp bebek yaptıralı 8 gün oldu salı akşam preglyn iğnesi yaptırdım aradan 1 buçuk gün geçti ve dayanamadım evde idrar testi yaptım silik ikinci çizgi gördüm bu iğnenin etkisimidir yardımcı olurmusunuz banamafoldumben
tatlım diğer arkadaşa da mesaj yazdım ulaşınca mutlaka dönüş yapar ya bana ya sana
tamam teşekkür ederim siz bişi demiyormusunuz
sabret canım en iyisi bende yaptırmıcam idrar testi yapmayı beklicem şimdiye kadar 3 kezkan testi yaptırdım sonuç negatif olunca insan kötü oluyoo en iyisi beklemek hagayret:))