Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar yaa size bişe danışacam şimdi benim adet tarihim 27 şubat ama ben acayip sabırsızlanıyorum gidip bi kan testi yaptırsammı yaa çıkarmı acaba ne diyosunuz yoksa beklimmi??

kızlar yaa size bişe danışacam şimdi benim adet tarihim 27 şubat ama ben acayip sabırsızlanıyorum gidip bi kan testi yaptırsammı yaa çıkarmı acaba ne diyosunuz yoksa beklimmi??

kıss dur bı sen de benım gıbı ne acelecısın anacımm...bugun ayın 18 i daha bekle derım tabukuu canım...:CüvCüv:

hihoyyyt
kıss dur bı sen de benım gıbı ne acelecısın anacımm...bugun ayın 18 i daha bekle derım tabukuu canım...:CüvCüv:

napim canımcım bu bebek olayı karı koca böyle yaptı bizi :)) geçen kocişe keçi boynuzu içiriyodumm güldü sanki hacca götürecek bizi dedi:)bukadr uğraşıyoruz bakalım hayırlısı artık

hayırlısı olsun inşallah canım yaa:Saruboceq::Saruboceq:

methaba arkadaşlar ben tüp bebek yaptıralı 8 gün oldu salı akşam preglyn iğnesi yaptırdım aradan 1 buçuk gün geçti ve dayanamadım evde idrar testi yaptım silik ikinci çizgi gördüm bu iğnenin etkisimidir yardımcı olurmusunuz banamafoldumben

tıpkım benım gibisin o zaman.....ama sz konusu baban tadlummm ınat işlemez inşallah.....kaydirigubbakcemile5

yog be tatlım konuşuyom zati de çok gücendim kendin çal kendin oyna bişeyden haberleri yok kızmışım kızmamışım işi olmuş olmamış sormuyolar bilem pardon bugün sordu annem

tatlım diğer arkadaşa da mesaj yazdım ulaşınca mutlaka dönüş yapar ya bana ya sana

sabret canım en iyisi bende yaptırmıcam idrar testi yapmayı beklicem şimdiye kadar 3 kezkan testi yaptırdım sonuç negatif olunca insan kötü oluyoo en iyisi beklemek hagayret:))

doğru söylüyosun canım..idrar testini adet gününde yapmayı düşünüyorum olmazsam tabiki yoksa beklemelimiyim 1 2 gün daha ? ne zormuş bu işler yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…