kızlar merhaba bir süredir sizi takip ediyorum ilk defa yazıyorum. ben de 2 gün önce çift çizgiyi gördüm.
Kızlar ben yoĞunlaŞtım Çıktım daha yoĞun bakımda olan arkadaŞın yanınada gİdİcem ÖptÜm sİzİ mervam hoŞ geldİn tatlım hayırlı olsun bebİŞİn
ilk bebeğimi 2009 mayıs ayında 7 aylık doğum yaptım 1 saat yaşadı.
kızlar merhaba bir süredir sizi takip ediyorum ilk defa yazıyorum. ben de 2 gün önce çift çizgiyi gördüm.
dr. nezaman gidicen canm?
bugun ana saglıga gıttıım canııım doktora dedımm ben dusuk olmasından korkuyorum bana dusuk onelyıcı bı ılac verın dıyeee dedı suan kanaman falan yook dedı ana saglıkta dusuk onleyıcı ılac yazmıyolarmıs bol bol dınlen dedı egre tedırgınsen hastahaneye gıt takıp ettır dedı eşim bı gelsınde canııım aksam bakacaaam
nohutlu pilavim nerdesin canım sesin cıkmıyo bugun hic yazışamadık senle iyimisin tatlımopuyorumnanaktan
iyiyim pelınım sen nasılsın kuşummm.
yaa senı altda göruyom ama yukarı çıkamıyon ne hıkmetse kuzuuu
sagol canım ben de iyiyim ara sıra cıkıyorum...bugun netim acıktı ama işim vardı sonra annemle baya konuştum ondan sonra kociş yemege geldi bulaşıkları makinaya attım şimdi de yemek yapcam off bitmiyo bu işler tatlım sempatiksalakcinni
ooooo sen baya yogunmuşum bugunn ve şimdide yemek yapcan...kolay gelsın canımmm eşin öglen yemegınede gelyomu eve cnm
valla ben bugün yapmadım off sıkıldım yapacak şey bulamıyorum hazır getiricek dışardan kocişş
teşekkürler canım evet eşimin kendi işi oldugu icin öglen yemeklerine geliyo öglen yemegi de hazırladım icim yogun oluyorum şim di de ne yemek yapsam diye düşünüyorum ayy ne zor bu bayanların işi canımakannehir
valla ben bugün yapmadım off sıkıldım yapacak şey bulamıyorum hazır getiricek dışardan kocişş