ayy ewed sezencımmm ınsallah sızlerde bu duyguyu yasarsınızz canımmm dualarım sızınlee
senin günün ne zaman pelincim
inş.. canımmbenim günüm 23 şubat sezencım heycanla beklıyorum inşallah ben de güzel haber veririm size tatlım
cumaya yapman gerek cnm bende geçen ay dayanamayıp 4 gün kala yapmıştımmayyy bende mi 4 gün kala yapsam senin belirtilerin nelerdi canım testi yapmadan önce
cumaya yapman gerek cnm bende geçen ay dayanamayıp 4 gün kala yapmıştımm
canımm bende cok akıntı wardı hala da warr..halsızlık wardımıde bulantım wardı hafıftenn bıde gaz wardıcokk
benim 3 martta cnm evet tek çizgi gördüğümde bende çok üzülmüştüm sabret bencecanım yapmak istiyorum ama ya cıkmassa üzülürüm adetim bir gün gecince yapayım diyorum senin adetin ne zaman canım
canım anladıgım kadarıyla korunmayı yenı bırakmıssın adeın bıttıkten sonra gun asırı ılıskıde bulun canım ılıskıden hemen sonrada kalkma bıraz ayaklarını havaya dıkk bıde 7 8 aydan sonra olmassa bence doktora gııt bıde yumurtlama gunlerınde daha sıkı calışşşohaoldumsmile
benim 3 martta cnm evet tek çizgi gördüğümde bende çok üzülmüştüm sabret bence
4+6 mıs kızlar hesapladımm.:))
bu ay hepimiz hamiş olalım inş..evet canım sabredecem adetim bir gün gecince yapacam hayırlısı olsun inşallah 3 martta senin kırmızılar gelmez hamiş kalırsın canım
test yaptınmı gülümay gözünaydın slcn...sağlıcakla inş kucağınada alırsın...çok sevindim yaaa...dikkt et kndineopuyorumnanaktan