hoşbulduk kuşum ne ettin demiycem geçmişi okudun sonuçlar akşama belli oluyomuş bizde akşamı beklerizz artıkk hayırlısıHoŞ geldİn sezen cİmmmmm
hahahaha ben kan testinde bi ara 3 ü gördüm oda en yükseki dedim saklıycam diye kocam manyak dedi bana sonram bu hatun doktora götürünce en yüksekinin 16,98 olduğunu öğrendim şincik bunu saklıycam
kanmı?idrarmı?kızlar selam napıonz benim kan testi hala silik cıkıyo neden koylaşmıyo yaa3 gündür silik çizgi cıkıo
slm kızlar:)))
alışverişe gittim cnm gezdik geldik ne olsun sen neyaptın?hoşgeldin tekrardan sezencim ne yaptınnnn
idrar dicektim:):)
delikafaduldenallah iyiliğini versin...inş 1000 katını grürsün
ama ablacım.doktorlar gelişimini bi süre kan testiylede takip ediolar.
Bende daha önce öle yaptım.doktor kan testi istedi değeri görmek istedi.sora tekrarlandı artışı görmek için.
Mesela benimde adetim yok piyasada söktürücü kullanmam gerekirse kan testi yaptırmadan kulalndırmaz doktorum.ne olur ne olmaz die kesin sonuç dio.ne bilim
alışverişe gittim cnm gezdik geldik ne olsun sen neyaptın?
sınavda yumurtlam gününü adet tarihini ekle çarp çıkar cnm al sana hesap hatta al aynına bizimkileride hesapla:roflol:ii napim hep burdaydımmmmm wallaa sizi bırakıp ders te calışamıyom ne halt ediceksem kociş gebertcek beniiiiii
hoşbulduk serapçım napıyosun cnmmm sabahları yoksun öğlenmi giriyosun kuşummSezennnnnnn hoŞgeld,İn
hoşbulduk serapçım napıyosun cnmmm sabahları yoksun öğlenmi giriyosun kuşumm