Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

senın işin zr canım ya biz bi akşam ne yapalım dıye düşünürken sen bıde öglen yemegını düşünüyon llah kolaylık versın....

ohhhh sefan olsun canım......cokacimcoook
ya aklıma bişeyde gelmiyo hergün ne yapsam diye düşünüyorumm bide yapınca burun kıvırmıyolarmı sanir oluyorum sağolun kıslarr sen annendemisin nohutumm

senın işin zr canım ya biz bi akşam ne yapalım dıye düşünürken sen bıde öglen yemegını düşünüyon llah kolaylık versın....

sagol canım ya ama bizde bazen yemege cıkıyoruz akşamları sıkılıyorum ya yemek yapmaktan ne yapcam diye şaşırıyorum her gün her günkafamçokkarıştı

sagol canım ya ama bizde bazen yemege cıkıyoruz akşamları sıkılıyorum ya yemek yapmaktan ne yapcam diye şaşırıyorum her gün her günkafamçokkarıştı
evet kuşum ya bugün yapsan akşam ve yarın öğlene anca yeter yarın akşam tekrar yemek derdi öğlen gelmesi senin açından kötü tatlımm

evet cok haklısın sezencim bi de burun kıvırıyorlar ya ben de sinir oluyorum valla gerci benimki yemek secmez allahtan ama yinede burun kıvırmadan duramaz:mymeka:

ohhhh sefan olsun canım......cokacimcoook

evet kuşum ya bugün yapsan akşam ve yarın öğlene anca yeter yarın akşam tekrar yemek derdi öğlen gelmesi senin açından kötü tatlımm

evet canım aynen dedigin gibi oluyo bugunde mercimek corbası pilav köfte bi de yanına salata yaparım iyi ya yırttım bügündesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

canımm benım adetım 3 gun gecıktı bebekım...saol cıcekcımm darısı basına arkadasımmm

X