Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan

bugün itibariyle günüm 1 gün geçmiş bulunuo
sabahın köründe gözümü açar açmaz bi test yaptım.
AKÇA PAKÇA Bı TEK ÇıZGı .

benim durumum belli artık.şimdi adetimi bekliorum.bari uğraştırmadan gelse.bu kadar strese gelirmi bilmiorum ama bekliorum dört gözleee

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan

bugün itibariyle günüm 1 gün geçmiş bulunuo
sabahın köründe gözümü açar açmaz bi test yaptım.
AKÇA PAKÇA Bİ TEK ÇİZGİ .

benim durumum belli artık.şimdi adetimi bekliorum.bari uğraştırmadan gelse.bu kadar strese gelirmi bilmiorum ama bekliorum dört gözleee

günaydın canım:KK43::KK43::KK43:
sabah sabah kötü haberle başladık. neyse şimdi biraz rahatlada gününde olsun bari adetin.

CEYLANIM okudum sen beni çok üzdün bebeeeem.bana moral veren güzeler güzeli arkadaşım nerde bakalım.daha yolun başındasın bırakmışsın kendini.toparllan kuzuuuum.biz senin yanındayız.bebişini sev.annesine sıkı sıkı tutunsun

çiçekçim hayırlısını dileyelim cnm bizim gibi düşük yapmış hamişlerin bunu dilemesi şart kuşum zamanı vardır tatlım bende kürtajdan sonra korunmayı bırakınca hamiş kalmadım geçen ay sağlık olsun marta inş..

CEYLANCIM CANIM BENıM DÜN GECE YAZDIKLARINI OKUDUM:umursamaz: TATLIM BENıM SON GECEM GıBıSıN BENDE KÜRTAJA GıTMEDEN ÖNCEKı GECE AYNI DUYGULARI YAŞAMIŞTIM MUTSUZ UMUTSUZ GÖZÜMDEN YAŞ EKSıLMEMıŞTı:gitme: AMA BENıM BEBıŞıM KARNIMDA ÖLMÜŞTÜ SENıNKı YAŞIYO CNM BEN LEKELENME GÖRÜP DÜŞÜK TEHLıKESı OLAN ÇOK HAMıŞ OKUDUM BURDA HEPSı SABIRLA VE ıNANÇLA BU ZORLU SÜRECı ATLATIP BEBıŞLERıNE KAVUŞMUŞLAR ıNANIYORUMKı SENDE BU ZOR GÜNLERı ATLATICAN KUŞUM TEK YAPMAN BOL BOL YATIP DıNLENıM SAKıN OLMAN STRES YOK KOCANIN AıLESıNıDE BOŞVER YA AMAN ONLAR KENDı AYIPLARINA UTANSINLAR SEN NE TAKIYOSUN KAFANA SENıN AıLEN ARKANDA YA GERıSı BOŞ GÜZELıMM..

çiçekçim hayırlısını dileyelim cnm bizim gibi düşük yapmış hamişlerin bunu dilemesi şart kuşum zamanı vardır tatlım bende kürtajdan sonra korunmayı bırakınca hamiş kalmadım geçen ay sağlık olsun marta inş..

ewet öle canım hemen hamile kalıodum beni birazda o şaşkaloz yaptı kafamçokkarıştı
2. ye kürtandan sonraki ilk adetten sonra hamile kalmıştım .amaaaaaaaan nese bunlar şimdi çokta önemli diidl.doğru sölüosun canım.hayırlısı olsun

benım 1 gunum gectıı napcamı bılemıyoruum gıdıp test alsammı dıyorum artık arkadaslar bana bı akıl veriin

günaydın kızlar bişi sorcaktım.Hamile kişi yumurtalama yaşarmı? yani hani demiştinizya yumurtalama gününde normal yumurtanın beyazı gibi sıvı gelir demiştiniz, bir kişi hamileyse böyle bir durum olurmu?bilenler bilgilendirirse sevinirim.ben 22sinde hasta olmam lazım. ama ilişkilerden sonra hiç böyle bir durumla karşılaşamdım ve şimdi adet günümü bekliyorum.

canım o uzayan akıntı geldiğinde yumurtluosun demek.o günlerde ilişkiye grcen.

adet olduktan sonra yumurtluosun canım.adet olduysan hamile değilsindir zaten .yaklaşık 14 gün sonra yumurtlarsın.hamile olup olmadığını da dier adetin gecince anlarsın.
hamile kişi yumurtlamaz.
aslında ben ne demek istediğini tam anlıyamadım.hepsini söledim canım

yani ben yumurtalam günlerimi hesapladım o günler ilişkiye girdik daha sonraki günlerde arada biir girdik.şimdi diyorumki girdiğimiz yumurtalama günlerimden sonra ilişkilerden sonra yani böyle bir durumla karşılaşmadım.adetime 4gün var,anlatabildim mi acaba?

yani ben yumurtalam günlerimi hesapladım o günler ilişkiye girdik daha sonraki günlerde arada biir girdik.şimdi diyorumki girdiğimiz yumurtalama günlerimden sonra ilişkilerden sonra yani böyle bir durumla karşılaşmadım.adetime 4gün var,anlatabildim mi acaba?

yumurtlama gününden sonrada akıntının gelmediğini mi soruosun canım

günaydın yarencim test yaptım yazmıştım görmedin galiba negatif bebeğim

rose,canım,sadece yumurtlama dönemindeuzayan beyaz bi akıntı gelir.ilişkiye girdiysen tamamdır canım.sonrasındada akıntı gelcek die bişi yok.sen şimdi adetini bekle ve test yap bitanem.umarım yardımcı olmuşumdur.

X