Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hemen olmaz tatlım ya bikaç sene çalışmam lazım daha krediye yardım etmem lazım biraz evi koçişe yıkamam çok zorlanırz

biraz sıkıntıya gircen ama sonra bi rahatlarsınn ohhh hem kendi evindee rahat rahat ev hanımlığınının tadını çıkarırsınnn zemuszemus

biraz sıkıntıya gircen ama sonra bi rahatlarsınn ohhh hem kendi evindee rahat rahat ev hanımlığınının tadını çıkarırsınnn zemuszemus

öyle tatlım bu evde bizim ama küçük şincikte biraz büyük oldu eşya ne etçem bilmiyom anacım benim eliminde ayarı yokki

olsun kıss sen içine gir eşya sonrada olsa olurr kredi bittikten sonraa yavaş yavaş alırsınn nolcekk

VALLA ÖYLE OLUCAK CANIM TATİLE GİTÇEM AMAN EŞYA FALAN DİYODUM UĞRAŞMIYCAM EĞLENMEYE BAKICAM OHHH SEFAM OLSUN AYY KENDİMİ ÇOK RAHAT GÖRDÜM NEDENKİİ ANAM BU HAPLARMI BENİ BÖYLE YAPTI SİNİR YAPIYO DİYOLARDI BENDE Mİ Bİ CİNSLİK VARdelikafadulden

harika bi yazı olmus :) çok şirin bende hamileyim 1 hafta önce öğrendim hihoyyythihoyyythihoyyyt

slm kzılar çok yoğunum bu aralar ancak girebildim siteye...
nohutlu pilav gördünmü keseyi canım...
çiçeğim sen nasılsın var mı gelen giden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…