Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar pc başında diilim de ondan.ama sizdende kopamadığım için açık tutuorum. bişi kaçırmayım dieee

Kızlar dün ovulasyon testim geldi. Çok çok hafif yok denecek kadar:) silik bir çizgi var. çalışmalara devam . sanırım hafta sonu falan olacak yumurtlamam:):)

ben yarın sabah haberimi veririm selcancım hiç bi gelişme yok.ümit vardı belitilerle beraber oda gitttiii.
naptıysam kendim kendime yaptım

benimde açık arada bakıyom şimdide tülleri ascam...yemek yiyim yaa çok yoruldum karnımda acıktı

mis oldu bende oldum ama -tatlicadiarzu- tatlım sana dr.cinsel ilişki yasağı verdi mi?

evet abla yasak dedi....allahdan dr demeden ben ve eşim zaten bekleyelım bi diye bişey yapmıyoduk isabet oldu yani...

ben yarın sabah haberimi veririm selcancım hiç bi gelişme yok.ümit vardı belitilerle beraber oda gitttiii.
naptıysam kendim kendime yaptım

yaa çiçegem böyle deme yaaaa
üzülüyorum ama..hiç birşey senden önemlı degıl bı kerem bu ay olmassa bile bi dahakı ay olur lütfen böyle söyleme canım yaa biz ne dedik ya olacak ya olacakkkkkkkkkkkk

nohudum yaaa,
aslında sürekli sölemek istemiorum ama buda bi gerçek: hep ilk denemede hamile kalıodum bu seferde olmıcak gibi ya.kafamı daha çok ona yoruyorum.acaba bişi mi oldu die.şimdiye kadar hiç beklemedim ki.aklıma kötü kötü şeyler gelio sıkıntım birazda ondan
teşekkür ederim yinede bebem

cnm kürtajdan sonra gecikme yaşanabiliyo ilk kalıcam diye kaptırma kendini bende geçen ay kalamadım hamiş

saoln kızlarazizecim b topikteydim bende coktandır giremiyodum.adete 5 gün kala kan testi negatifti iki gün gecti adetim 5 ayrı testtede silik pembe çift çizgi cıkıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…