Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hadi yaaa yazalım ikinci hamişi de şu listeye amaaa...
ekim ayında bebek bereketi olsun

ayyyyy bana da noluyoooooooo yaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
heycan yaptım. ben hamiş olamadım bari siz olunda seviniyimsüprizzzzz

defnecim bu akşam camda beklicem...seni. el sallarız birbirimize

tamam canım bak unutma ama heee :teytey:

kızlar listeye bi bakın...inşallah sizleride yazarımm

inşallah canımcım :Saruboceq:

diyoz bizde ama anlatamıyoz..
bence ahuhayat şokta, inanmak istemiyo o yüzden :1shok: delikafadulden

ben senin yerinde olsam ahucum valla çoktan şu işi kesinleştirmiştimm.. hihoyyyt

aynen bende özgecim çoktan kanı verip test sonucunu bile almıştım kaydirigubbakcemile3

ahucum bi test yap bari yaaa bence belirgin olur artık lütfennn :Saruboceq:

diyoz bizde ama anlatamıyoz..
bence ahuhayat şokta, inanmak istemiyo o yüzden :1shok: delikafadulden

ben senin yerinde olsam ahucum valla çoktan şu işi kesinleştirmiştimm.. hihoyyyt

haklısın canım cok ıyı bıldın valla tebrık ederım senı.sılık ya yok ya olmaz falan dıyorum net cızgıyı gorursem ancak o zaman ınanırım herhaldealkisalkisalkis:CüvCüv:

ama benim kasımda hüsran gibi tam yumurtlama döneminde izne ayrılıyoruz tokat-ankara arası mekik dokucaz ama yinede her fırsatta çalışmaya devam herşey bebeğimiz için...heray çok çalışıyoruz olmuyo belkide bu ay çok çalışamasakta tutar inşallah en azından kendimi dinleme imkanım olmucak evde tek olduğum için heran acaba hamilemiyim tutmuşmudur şuram ağrıdı buram ağrıdı kendi kendime yarattığım psikolojik baskıdan kurtulcamm amaaa bu seferde izinde dolaştığımız tüm akrabalar (özellikle kaynanamlar tarafı) herkes bebiş sorcak ve moral sıfırrr olcak allahım sen yardımcımız ol sesimizi duyy yarabbim...

Allah şimdiden yardımcın olsun canım inş. sende biran önce hamiş olursun opuyorumnanaktan

dunden berı o teste kac defa baktım sayısını bılmıyorum netı gorunce onunla yatmassan ıyıdır valla:sm_cool::1rolleyes:

bak yalvarırızz ahuuuuu :Saruboceq:

ay hakkaten çok alemiz yaa ahudan daha çok çatlıyoruz biz :roflol:

ins canım net cızgıyı bır gorıyımde o zaman ınanırım ıste.:1no2:a.s

canımcım ohoooo öle net çzgiyi görmek kolay değil anladığım kadarıyla,, ööle adet tarihinin üzerinden günleerr geçmeden görünmüyo.. :jeyyar:
öle diğer çizgi gibi net göremezsin :jeyyar:
bak sen dinle beni yaptır kuzuumm

:roflol: hırs yaptım yalnız, ille yaptırcam testi.. işte böleyim ben yaa, sabırsız

yakınlarda hastane yokmu ahuhayatcımm yaa inan ben olsaydım senin yerinde valla koşa koşa giderdim hastaneye ki buraya en yakın hastane 2 saat uzaklıkta yinede bulurdum o hastaneyi sonucu kesinleştirir mutluluğumu herkesle paylaşırdım valla iyi dayanabiliyosunn

bak yalvarırızz ahuuuuu :Saruboceq:

ay hakkaten çok alemiz yaa ahudan daha çok çatlıyoruz biz :roflol:

sorma valla yaaa ben gerildim burda hayır işlere yoğunlaşamıyorum. kovacaklar beni sonra işimden olucam ahu senin yüzünden hadi yap şu testi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy bende bende catlamıyorummu sanıyorsunuz yoksa catlıyorumda patlıyorumdavereliniortak

hadi koş bakalım ozaman test yap kaydirigubbakcemile3

ben silik çizgi bile görsem çizgi çizgidir siliği falan farketmez der koşardım hemen kan testine kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: bencede ahuhayat canım 2. çizginin silik olması hamile demektir çoğunlukla böyle çıkar net çıkmazki

:roflol:
hahahaha
ay çok alemsin defhne yaa..
silik de olsa çizgi çizgidir :roflol:

kızlar yaa avatara resimlerinizi koysanıza...göriyim sizleri.
ben çok meraklıyımdır vallakaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: bencede ahuhayat canım 2. çizginin silik olması hamile demektir çoğunlukla böyle çıkar net çıkmazki

hahahaahah
yalnız ahuya yoğun bi psikolojik baskı var şu anda.. kaydirigubbakcemile

bakalım sonucu noolcek :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…