defnecim bu akşam camda beklicem...seni. el sallarız birbirimize
kızlar listeye bi bakın...inşallah sizleride yazarımm
diyoz bizde ama anlatamıyoz..
bence ahuhayat şokta, inanmak istemiyo o yüzden :1shok: delikafadulden
ben senin yerinde olsam ahucum valla çoktan şu işi kesinleştirmiştimm.. hihoyyyt
diyoz bizde ama anlatamıyoz..
bence ahuhayat şokta, inanmak istemiyo o yüzden :1shok: delikafadulden
ben senin yerinde olsam ahucum valla çoktan şu işi kesinleştirmiştimm.. hihoyyyt
silik çizgi zaten var demek ahuhayatcımm bak gör yarın o listeye sende hamiş olarak geçiceksinn..
ama benim kasımda hüsran gibi tam yumurtlama döneminde izne ayrılıyoruz tokat-ankara arası mekik dokucaz ama yinede her fırsatta çalışmaya devam herşey bebeğimiz için...heray çok çalışıyoruz olmuyo belkide bu ay çok çalışamasakta tutar inşallah en azından kendimi dinleme imkanım olmucak evde tek olduğum için heran acaba hamilemiyim tutmuşmudur şuram ağrıdı buram ağrıdı kendi kendime yarattığım psikolojik baskıdan kurtulcamm amaaa bu seferde izinde dolaştığımız tüm akrabalar (özellikle kaynanamlar tarafı) herkes bebiş sorcak ve moral sıfırrr olcak allahım sen yardımcımız ol sesimizi duyy yarabbim...
Allah şimdiden yardımcın olsun canım inş. sende biran önce hamiş olursun opuyorumnanaktan
tamam canım bak unutma ama heee :teytey:
inşallah canımcım :Saruboceq:
aynen bende özgecim çoktan kanı verip test sonucunu bile almıştım kaydirigubbakcemile3
ahucum bi test yap bari yaaa bence belirgin olur artık lütfennn :Saruboceq:
bak yalvarırızz ahuuuuu :Saruboceq:
ay hakkaten çok alemiz yaa ahudan daha çok çatlıyoruz biz :roflol:
ins canım net cızgıyı bır gorıyımde o zaman ınanırım ıste.:1no2:a.s
bak yalvarırızz ahuuuuu :Saruboceq:
ay hakkaten çok alemiz yaa ahudan daha çok çatlıyoruz biz :roflol:
ayy bende bende catlamıyorummu sanıyorsunuz yoksa catlıyorumda patlıyorumdavereliniortak
canımcım ohoooo öle net çzgiyi görmek kolay değil anladığım kadarıyla,, ööle adet tarihinin üzerinden günleerr geçmeden görünmüyo.. :jeyyar:
öle diğer çizgi gibi net göremezsin :jeyyar:
bak sen dinle beni yaptır kuzuumm
:roflol: hırs yaptım yalnız, ille yaptırcam testi.. işte böleyim ben yaa, sabırsız
canımcım ohoooo öle net çzgiyi görmek kolay değil anladığım kadarıyla,, ööle adet tarihinin üzerinden günleerr geçmeden görünmüyo.. :jeyyar:
öle diğer çizgi gibi net göremezsin :jeyyar:
bak sen dinle beni yaptır kuzuumm
:roflol: hırs yaptım yalnız, ille yaptırcam testi.. işte böleyim ben yaa, sabırsız
:roflol::roflol::roflol: bencede ahuhayat canım 2. çizginin silik olması hamile demektir çoğunlukla böyle çıkar net çıkmazki