- 13 Eylül 2009
- 1.459
- 0
gul hamıleymıs cok sevındım yaa allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.darısı bızım basımıza ins.bende tam adet gununde yaptım dun sılık bır cızgı cıktı demıstım ya gulde 2 gun once yapmıs sılıkmıs ayyy sımdı dahada sabırsızlandım benım kırmızılardanda ses seda olmayınca ne bılıyım dahada zor beklıyorum sımdı.kızlar acaba banamı oyle gelıyor dedım ama dıptıs arkadasın duzenledıgı topıge gırdım ordakı testlere baktım benım testin aynısı yumurtlamadan sonra 14.gun yapılana baktım benımkı ıle aynı.yaaaaa ooooooffffffffff :lepi::dance:hihoyyyt:sm_cool:
valla siz hamilesiniz haa söyliyimalkisalkisalkis bu ağırılar iyiye işarettir canlarımmyerimseniben
ahucum sen napıyon canım? test nezaman yapcan?
gul hamıleymıs cok sevındım yaa allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.darısı bızım basımıza ins.bende tam adet gununde yaptım dun sılık bır cızgı cıktı demıstım ya gulde 2 gun once yapmıs sılıkmıs ayyy sımdı dahada sabırsızlandım benım kırmızılardanda ses seda olmayınca ne bılıyım dahada zor beklıyorum sımdı.kızlar acaba banamı oyle gelıyor dedım ama dıptıs arkadasın duzenledıgı topıge gırdım ordakı testlere baktım benım testin aynısı yumurtlamadan sonra 14.gun yapılana baktım benımkı ıle aynı.yaaaaa ooooooffffffffff :lepi::dance:hihoyyyt:sm_cool:
ayy canım yaa...saat kaçgibi geçiyon tatlım?
13. canım tam 1 hf kaldı
günaydın kızlar benim 8 gün var pek bir belirti yok bakalım bu ay hayırlısı belim çok ağrıdı sabah o kadar bu arada gül tebrik ederim darısı bizim başımıza inş.
canım yapsamda yıne sılık cıkar cuma mubarek gun cuma yapıyım dedım sabah varsa zaten cıkar herhalde artık sılık cıkarda o cıkmazmı varsa eger beklemedeyım yanı
kızlar listeye bi bakın...inşallah sizleride yazarımm
aminnn inşallah liste hamilelerle dolar bizden bu ay ümit kesildi diğer ayıda biz doldururuz dimi azize ablacımmm :))
kızlar ben dun yaptım zaten sılık cızgıyı gordum ben bıdakınde net gormek ıstıyorum onun ıcın yanıopuyorumnanaktan
yani silik çizgide olsa gördüm diyon...eeeeee ozaman sende hamilesin tatlımalkisalkisalkis valla şimdiden tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr canımalkisalkisalkis