Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

:roflol::roflol::roflol: bencede ahuhayat canım 2. çizginin silik olması hamile demektir çoğunlukla böyle çıkar net çıkmazki

evettt haklısın yasemin kaydirigubbakcemile3

:roflol:
hahahaha
ay çok alemsin defhne yaa..
silik de olsa çizgi çizgidir :roflol:

tabi yafrummm bana silik bile çıkmadı 1 senedir. hep tek çizgi kaydirigubbakcemile3

kızlar yaa avatara resimlerinizi koysanıza...göriyim sizleri.
ben çok meraklıyımdır vallakaydirigubbakcemile3

hemen ekliyeyim canım gerçi sen biliyosun beni ama diğer kızlar görsün

evet valla tam bı psıkolojık baskı yanı cuma sabah yaparım hemen gırer sonucu yazarım oldumu kızlar anlastıkmı:CüvCüv:şutarafagitti

kızlar sizi bekliyom hadiyinnn...valla biyandan temizlik yapıyom biyandadnda sizlerle sohpet...benim işim kolay kolay bitmezkaydirigubbakcemile3 bu gidişle.
sizleri bırakamıyom yaaa valla seviyom sizizemuszemus

Ben de ekleyeyim ama silerim biraz durunca, işyerinden girdiğini düşündüğüm insanlar var, çok hoşlanmadığım.

resimler ekranın sağ üst köşesinden sizin özel msj var ona tıklayın. avatar deyiştir var onada tıkla...gözat var resim seç kaydet...bukadar.

Kusura bakma biz heyecanlandık, onda ısrarcı olduk. Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen. Ben kendi adıma özür dilerim.

ayyy canım ask olsun yaa ben oyle demek ıstemedım valla.ozure ne hacet.aksıne cooook hosuma gıdıyor ılgılı olmanız emın olunkı sıze boyle bır durum olsa ben daha fazlasını bıle yaparım yandınız o zaman valla kacın benden.klava:

ben eklemeye calıştım ama oldumu bilmiyorum

olmamış canım

kızlar sizi bekliyom hadiyinnn...valla biyandan temizlik yapıyom biyandadnda sizlerle sohpet...benim işim kolay kolay bitmezkaydirigubbakcemile3 bu gidişle.
sizleri bırakamıyom yaaa valla seviyom sizizemuszemus

bizde seni çok seviyoruz kuşummmm :)

ekledim eklediiimmm delikafadulden

oooooo çok güzelsin canımmmm maşallahh tü tü tü

kızlar ben cıktım bıraz ıslerım var hepınızı opuyorum kendınıze ıyı bakın canlar.opuyorumnanaktan

ayhhhh utandımmm :kedi:

ben de birasdan kaldırırım resmiiii, işyerinden birileri görmesin :jeyyar:

bende dün test yaptım tek çizgiydi
tabi işe geldim akşama tekrar bakarım diye
sağolsun kedim testi kaybetmiş
kimbilir nerede o test

umarım misafir geldiğinde koltukların altından çıkmaz -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…