Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ilk hamilemizzzzz hayırlı olsunnnn:lepi:
listemizin ilk hamişisin tatlım. hemen yzıyorum:CüvCüv:

günaydııııııııııınnnnnnnnn herkese çok çoook güzel bir diliyorum mis gibi olsun şöyle fırından yeni çıkmış ekmek gibi ohhhh hadi şekerler öpüyorum siziiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

hepinize günaydın arkadaşlar sizi kocaman kocaman öpüyorum Şeniz

gülll canım tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş :Saruboceq:

ilk hamilemizzzzz hayırlı olsunnnn:lepi:
listemizin ilk hamişisin tatlım. hemen yzıyorum:CüvCüv:

hayırlı olsun tebrikler canım

off bu 5 gün geçer miiii :1shok:

az kaldı canım azcık daha sabıropuyorumnanaktan

dayanamayıp pazar günü test yapmaktan korkuyoruumm delikafadulden Allahım durdur beniiiiiiiiii kafamçokkarıştı

günaydın canım opuyorumnanaktan
hepinize günaydın arkadaşlar sizi kocaman kocaman öpüyorum Şeniz

gülll canım tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş :Saruboceq:

günaydın canımmmopuyorumnanaktan

nasılsınız bakalım tatlişkolar belirti var mı belirti :jeyyar: :jeyyar:

bende hiç belirti yok bugün. akşam karnım çok ağrıdı adet olucam sanırım akannehir

nasılsınız bakalım tatlişkolar belirti var mı belirti :jeyyar: :jeyyar:

bende hiç belirti yok bugün. akşam karnım çok ağrıdı adet olucam sanırım akannehir

benimde akşam çok ağrım vardı sağ tarafımda batmalar uyuyasıya kadar geçmedi şimdide çok midem bulanıyor:sinifsinif:

benimde akşam çok ağrım vardı sağ tarafımda batmalar uyuyasıya kadar geçmedi şimdide çok midem bulanıyor:sinifsinif:

hımmmm senin belirtileri biraz düşündürücü canım CADIARZU batma falan olmaz bana hiç. kaçıydı senin adetin?

gunaydın kıslarrrrrrrrrr bugun nasılsınız bakalım.a.s.buyrunnnnnnnnn

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın?

günaydın canımmyerimseniben

günaydın tatlımmm Şeniz akşam bakındım sizin eve doğru camda falan olursun diye ama göremedim :umursamaz:

günaydın kızlar benim 8 gün var pek bir belirti yok bakalım bu ay hayırlısı belim çok ağrıdı sabah o kadar bu arada gül tebrik ederim darısı bizim başımıza inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…