- 12 Şubat 2009
- 7.247
- 0
pelincim bende baktım yakışmıssınız walla seninkide benimki gibi azcık alnı acıkmışşşşş
teşekkürler canım evet genc yaşta sacları biraz dökülmüş sempatiksalakcinni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pelincim bende baktım yakışmıssınız walla seninkide benimki gibi azcık alnı acıkmışşşşş
kıjj melıke mersın de polıs merkezlerıne protestocular saldırı yapmış flan diyooo....
teşekkürler canım evet genc yaşta sacları biraz dökülmüş sempatiksalakcinni
slm kisslaaaaaar
walla bilmiyom canım benim kociş cevik kuvvetten çıktı birimi farklı oldugu için karakolla ilişkisi yokkkkk
walla ben mutlumuyum ohhh yeter asıkmıyımm b ol bol yeterrr allahıma şükürler olsun acayip mutluyum bi dedigimi iki etmezzz önemli olanda bu diye düşünüyorum yakışıklı erkegin derdi zor olur aldatır yada kızlar bakar aman böle iyiii benimki çok karizmatiktir bidse polis oluncaaa cevik kuvvet elbiseleri çok yakışıyodu sonra bi ara ekip otosunu sürdü simdi sivillllll çalışıyoooo ohhh bende rahatladım kızlar polis diye hep laf atıyolarmışşşşş
slm kisslaaaaaar
selam babyyyy
hosbuldum tatlim,,,,slm hoşgeldin...
hmm iyi barim .....zemuszemus
evet canım cok dogru söylüyosun allah nazarlardan korusun sizi mutlulugunuz daim olsun
allah bi daha yaşatmasın gülüm hiçbirimizecanım ben temmuz 5 de evlendim eylül 25 de düşük yaptımmmm hamiş çıktım 10 gün sonrada düşügüm olduuu
nabersiniz,,,,biraz bos vaktim vardi saat 1 bucuga kadar,,,biraz bakinayim dedim aklima dustunuzde,,,
hoşgeldin cnmhosbuldum tatlim,,,,
allah bi daha yaşatmasın gülüm hiçbirimize
hoşgeldin cnm
pelincim baktın cnm tek eksiğiniz bebiş tez zamanda allah nasip eder inş..:Saruboceq:tamam tatlım yorumlarını bekliyorum