Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

teşekkürler canım evet genc yaşta sacları biraz dökülmüş sempatiksalakcinni

walla ben mutlumuyum ohhh yeter asıkmıyımm b ol bol yeterrr allahıma şükürler olsun acayip mutluyum bi dedigimi iki etmezzz önemli olanda bu diye düşünüyorum yakışıklı erkegin derdi zor olur aldatır yada kızlar bakar aman böle iyiii benimki çok karizmatiktir bidse polis oluncaaa cevik kuvvet elbiseleri çok yakışıyodu sonra bi ara ekip otosunu sürdü simdi sivillllll çalışıyoooo ohhh bende rahatladım kızlar polis diye hep laf atıyolarmışşşşş

nohutcum gecmişi okudum cok üzüldüm düşük tehliken varmış. kendine cok dikkat et dinlen iş falan yapma hayırlısıyla hic bişey olmıycak bizim ugur böcegimize canım

walla ben mutlumuyum ohhh yeter asıkmıyımm b ol bol yeterrr allahıma şükürler olsun acayip mutluyum bi dedigimi iki etmezzz önemli olanda bu diye düşünüyorum yakışıklı erkegin derdi zor olur aldatır yada kızlar bakar aman böle iyiii benimki çok karizmatiktir bidse polis oluncaaa cevik kuvvet elbiseleri çok yakışıyodu sonra bi ara ekip otosunu sürdü simdi sivillllll çalışıyoooo ohhh bende rahatladım kızlar polis diye hep laf atıyolarmışşşşş

evet canım cok dogru söylüyosun allah nazarlardan korusun sizi mutlulugunuz daim olsun:nazar:

ayy yok olurmu tatlim,,,benim okul disinda bos vaktim cok oluyo her bos kladigimdada aklima dusuyosunuz ama heran giremiyorum bazen giriyorum sizi goremiyorum bazende sanirim siz burda oluyosunuz ben giremiyorum,,,yoksa hep aklmdasiniz bebisi nuttum diye sizide unuttum sanmayin canlarim,,,

X