- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
kızlar hamiş olunca uzakta tutalım bilgisayarları karnımıza yaklaştırmadan yazalım:lepi:bende duymuştumm bilgisayarlar radyasyon yayıyo diye düşük bile yapıyo diyolar ne kadar doğru bilmiyorumm ama bende sürekli pc başındayım bilmiyorumkismile
evet varsa cıkar canııım bugun bıle cıkar ama ben genede bugunu gecıreyım bı canıım
kızlar hamiş olunca uzakta tutalım bilgisayarları karnımıza yaklaştırmadan yazalım:lepi:
yarın senden güzel haberler bekliyoruzzz :lepi:
hımm ne güzel sende 2.çocuk için uğraşanlardansın burda bi azize ve ben vardım şimdi 3 kişi olduk kızınmı var oğlunmugecmıs olsun canıım ınsallah oluuur ya cocukların arasındakı yas farkı cok acılıyo benımkı 2004 ekım dogumlu
pelincimm hoşgeldinnn niye yazmıyonnn kıss aşağıdan bakıyosunn
amin inş..:Saruboceq:ınsallah canım hepımızden guzel haberler gelırr bu ayyy
ınsallah canım hepımızden guzel haberler gelırr bu ayyy
hoşgeldin pelincim nasılsın?günaydın kızlar hoşbulduk canım gecmişi okuyodum şimdi yazacaktım nasılsınızopuyorumnanaktan
biliyorun cnm ne zaman bitiyo korunman?benden bu ay bişi yok canım korunuyoruzz :bbo:
günaydın kızlar hoşbulduk canım gecmişi okuyodum şimdi yazacaktım nasılsınızopuyorumnanaktan
biliyorun cnm ne zaman bitiyo korunman?
iyiyiz canımcımmm sen nasılsın hani sen resim ekleyecektin
siz azizeyle beraber başlıycaksınız çalışmalara :roflol:martta ablacımmm inşallah martta özgürlüğüme kavuşcamm :kedi:
yarencim sende ekle resim tatlım
bakıyım canımbenim resim albümüm var canımm benim profile gir resim albümü oluşturdum ben