Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bende ara ara yapıp geliorum yarencim.
fotolarına baktım çok güzel canım.
senin bugün eşin yok galiba yemek derdin yokmu.ben şimdiden düşünüorum ne yapsam die

bugün normal çalışıyo yani nöbetci diil öğlen yemeğine gelir birazdan nöbetci olduğu günler yemek derdim olmuyo ordan yiyoo şuan izinli personel var o yüzden iki günde bir nöbet tutuyo

var ablacımm dündenn kaldı yoğurt çorbası-karnıyarıknohutlu pirinç pilavım var ama öğleni atlatır ancak az var akşama yeniden yapmam lasımm
akşam bidaha yemek düşünücen desene bende bugün yoğurtlu çorba yapıcam aklımda bi tek o var yanına neler yapsam düşünüyorumguclubacismile

akşam bidaha yemek düşünücen desene bende bugün yoğurtlu çorba yapıcam aklımda bi tek o var yanına neler yapsam düşünüyorumguclubacismile

yemek derdi bitmiyo ablacımm bende kocişi gönderir akşama ne yapsam diye düşünmeye başlarımm belkim bende senden kopya çekerimm

hayırlısı olsun canım. bellide olmaz.

canımm arkadaşlarımm eşim 10 dk. ya kadar gelir ben kalkıyımda bi salata yapıyımm gönderiyim eşimi hemen gelirimmm sizi çook seviyorumm iyiki varsınızz kocaman öpüyorummmmm

iyiyizz canımm hoşgeldinnn benim kociş de birasdan öğle yemeğine gelcekk

hımmm hadi yaa ne güzellll benimki 10 kalkıyo 11,30 da gidiyo akşam geliyo ama acayip yoruluyo bazen benle bile ilgilenmiyo walla tabi cilveli işveli oluncaaaa baska oluyo ama napim biliyodum polis esi olmanın ne kadar zor ve stresli oldugunu onu çokkk ama çokkk seviyorumm şimdi kapıdan yollayana kadar 10 dak gecti wallaaaaaŞeniz

kızlar ben oğlumu almaya okula gidiyorum bi saat sonra görüşürüz öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

iyiyim sen nasılsın? cnm

iyi walla ne olsun dün dr gitim sütüm kurumuş bide adet düzenleyici hap verdi bende deimki dr hanım ilk defa günümde oldum o zaman dedi senin yumurtlama günün 14 15 16 günler dediii acayip sevindim walllaaa yani adet oldum ya bu ay çok kötü olmustummmm:çok üzgünüm:

benimkide çok çalışıyo kıss bizimkinin nöbetleri 24 saat bildiğim kadarıyla polislerde nöbet 12 saatte bir devrediyolar bizde o yok 24 saat nöbet tutuyo ama ertesi gün evde oluyo böle normal çalıştığı zamanda akşam 5 de geliyosa muhakkak gece 9-12 devriyeye çıkıyooo

hımm seninki rütbesi ne ki bide benim kociş cevik kuvvetteyken çok devriye atardı şimdi birimi degiştigi için devriye atıyo sayılırrrrr ama farklı bi birimdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…