- 13 Eylül 2009
- 1.459
- 0
bende ara ara yapıp geliorum yarencim.
fotolarına baktım çok güzel canım.
senin bugün eşin yok galiba yemek derdin yokmu.ben şimdiden düşünüorum ne yapsam die
akşam bidaha yemek düşünücen desene bende bugün yoğurtlu çorba yapıcam aklımda bi tek o var yanına neler yapsam düşünüyorumguclubacismilevar ablacımm dündenn kaldı yoğurt çorbası-karnıyarıknohutlu pirinç pilavım var ama öğleni atlatır ancak az var akşama yeniden yapmam lasımm
akşam bidaha yemek düşünücen desene bende bugün yoğurtlu çorba yapıcam aklımda bi tek o var yanına neler yapsam düşünüyorumguclubacismile
günaydın melikecim
günaydın canımcım
nevacım.adet günüm yarın.kasık ağrım vardı canım bi kaç gün.belim ağrıdı am şimdi hiç bişi yok canım.benden ümit yok yani.bunlar adet bellirtiside olablirmiş.
olmıcaksa zamnında adet olim bari diorum.bu stresle bide o gecikicek şimdiii
iyiyim canım sen nasılsın yogunsun galiba kolay gelsin opuyorumnanaktan
iyiyim sen nasılsın? cnmgünaydın tatlım nasılsınnnnn bakalımmmopuyorumnanaktan
benimde aklımda fikir yok valla napsak acepCADIARZUyemek derdi bitmiyo ablacımm bende kocişi gönderir akşama ne yapsam diye düşünmeye başlarımm belkim bende senden kopya çekerimm
iyiyizz canımm hoşgeldinnn benim kociş de birasdan öğle yemeğine gelcekk
iyiyim sen nasılsın? cnm
hımmm hadi yaa ne güzellll benimki 10 kalkıyo 11,30 da gidiyo akşam geliyo ama acayip yoruluyo bazen benle bile ilgilenmiyo walla tabi cilveli işveli oluncaaaa baska oluyo ama napim biliyodum polis esi olmanın ne kadar zor ve stresli oldugunu onu çokkk ama çokkk seviyorumm şimdi kapıdan yollayana kadar 10 dak gecti wallaaaaaŞeniz
kızlar ben oğlumu almaya okula gidiyorum bi saat sonra görüşürüz öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
benimkide çok çalışıyo kıss bizimkinin nöbetleri 24 saat bildiğim kadarıyla polislerde nöbet 12 saatte bir devrediyolar bizde o yok 24 saat nöbet tutuyo ama ertesi gün evde oluyo böle normal çalıştığı zamanda akşam 5 de geliyosa muhakkak gece 9-12 devriyeye çıkıyooo