Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yarencim yarın sabah yapıp haber vercem ama bişi yok gibi gelliooo hayırlısı canımcım

şuan senin kafan karışıkda ondan böle söylüyosunn olumsuz düşünmek yok canımcımm tabi herşeyin hayırlısı olsun ama inşallah vardır inşallah inşallahh yarın senden de o güzel haberi duyarızzzz

ayyy ablacımm yaa yeterki bi bebişim olsunn ben gece uyumamaya razıyımm rabbim yeterki o güzelliği banada yaşatsın :Saruboceq:
olur cnm en azından hamiş kalabiliyosun bunu biliyoruz benimde karnımda öldü ama tekrar hamiş kaldığımda bol bol dinlenicem iş güç yok beraber kalırız inş.anyı duyguları paylaşırız

sezencim bilgisayar konusu gerçekten hassas bi konu.nohutunda aklına takılmış.benimde kociş sürekli sölüo.çok zaman geçirme dio.ama dinleyen yoook.
aynen cnm benim kociş çok dikkatli bu konuda sıcaklık veriyo diye kucağına bile almaz doğru dürüst ama benim saatlerce kucağımda valla ayrılamıyorum bi türlü

olur cnm en azından hamiş kalabiliyosun bunu biliyoruz benimde karnımda öldü ama tekrar hamiş kaldığımda bol bol dinlenicem iş güç yok beraber kalırız inş.anyı duyguları paylaşırız

evet ablacımm doğru söylüyosun birde düşükten sonra ço tez hamile kalınıyo diyolar mesela ben ilk düşüğümden sonra hemen diğer ay tekrar hamile kalmıştım inşallah bu seferde böle olur korunmayı bıraktığımız an hamile kalırım ve inşallah birlikte büyütürüz bebişlerimizi hamiş kaldığımızda da hiç kopmayız inşallah

evet ablacımm doğru söylüyosun birde düşükten sonra ço tez hamile kalınıyo diyolar mesela ben ilk düşüğümden sonra hemen diğer ay tekrar hamile kalmıştım inşallah bu seferde böle olur korunmayı bıraktığımız an hamile kalırım ve inşallah birlikte büyütürüz bebişlerimizi hamiş kaldığımızda da hiç kopmayız inşallah
inş. canım hep burdayız

canım gozum cok kararıyooo bıde 20 gundur sıddettlı bı bel agrısı varr bunları hamılelıge yorarsan eger hamıleleık belırtısı olabılır ama ama tabı pısolojıkte olabılır
ay inş.. bu belirtiler hamiş belirtisine benziyo ama yarın sabahı dört gözle bekliyoruzz

aynen cnm benim kociş çok dikkatli bu konuda sıcaklık veriyo diye kucağına bile almaz doğru dürüst ama benim saatlerce kucağımda valla ayrılamıyorum bi türlü

bende duymuştumm bilgisayarlar radyasyon yayıyo diye düşük bile yapıyo diyolar ne kadar doğru bilmiyorumm ama bende sürekli pc başındayım bilmiyorumkismile

X