Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sagolun kizlar yardimlariniz icin allah herkese nasip etsin insallah biz 5 aydir deniyoruz her ay hayalkirikligina ugradigim icin bu ayda kendimi umitlendirmek istemiyorum insallah sizlere guzel haberle gelirim..

hayatım 5 ay çok kısa bi zaman bir seneye kadar yolu var bunun zaten normalde deneyenlerin çoğu ya ilk aylarında yada 7-8 aylarda hamiş kalıyolar sıkma canını allahım bizede nasip edecek

çiçekcim baktım resimlerine çok güzelsin nazar değmesin canım benim bende ekliyicem bakarsın

hayatım 5 ay çok kısa bi zaman bir seneye kadar yolu var bunun zaten normalde deneyenlerin çoğu ya ilk aylarında yada 7-8 aylarda hamiş kalıyolar sıkma canını allahım bizede nasip edecek

amin insallah sagol destegin icin ben cikiyorum kesin olarak belli oldugunda haber etcem insallah.. sizlere iyi sohbetler..

kuşum nihayet görüştük valla tam tahmin ettiğim gibisin narin sevimli ve çok güzel kocişinde yakışıklıymış maşalllah size

kuşum nihayet görüştük valla tam tahmin ettiğim gibisin narin sevimli ve çok güzel kocişinde yakışıklıymış maşalllah size

SAOL TATLIM SENİN OĞLUNDA MAŞALLAH BOYUNA GELMİŞ kaydirigubbakcemile3 YAPIN ARTIK AZİZEYLE SENDE VAKTİ GELMİŞ ALLAHIMIN İZNİYLE TEZ ZAMANDA BEBİŞ NASİP EDER SİZEDE BİZEDE

inşallah gelcek bıcırınızda tatlım...yerimseniben

inşallah canım ya. ovulasyon testi almıştım internetten. bu akşam gelicek moturlu kurye ile.
bakalım çok merak ediyorum. en azından sağlıklı bir şekilde yumurtlayıp yumurtlamadığımı merak ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…