Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hayırlısı allah ilk önce olmayanlara sonra bizlere verir inşşş

slm tatlım geç döllenmede olabilir adet gecikmeside benim bu ay 8 gün geç oldu kist oluşmuş yumurtam çatlamamış geçen ay belirtim vamı peki hiç

gecmis olsun canim fazla bi belirti yok sadece karnimin alt tarafinda agri oluyo ve akintim var bunlar hamilelik belirtisimi bunuda bilemiyorum..

selam pelin hosgeldin iyi diyelim iyi olalim sadece sabirsiz ve umutluyum umarim bu ay hayalkirikligina ugramicam.. sen nasilsin..

gecmis olsun canim fazla bi belirti yok sadece karnimin alt tarafinda agri oluyo ve akintim var bunlar hamilelik belirtisimi bunuda bilemiyorum..

tatlım bi doktora gözük istersen bunlar hamilelik belirtis oluyo tatlıum aynı zamnda adet belirtiside oluyo bi gözük doktora inş.hamişsindir yada bi kan testi yaptır varsa kesin çıkar

selam pelin hosgeldin iyi diyelim iyi olalim sadece sabirsiz ve umutluyum umarim bu ay hayalkirikligina ugramicam.. sen nasilsin..

hoşbulduk canım sagol iyiyim ümidini yitirme inşallah biz de hamiş olcaz her şeyin zamanı var hayırlısı olsun tatlım

sagolun kizlar yardimlariniz icin allah herkese nasip etsin insallah biz 5 aydir deniyoruz her ay hayalkirikligina ugradigim icin bu ayda kendimi umitlendirmek istemiyorum insallah sizlere guzel haberle gelirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…