Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azize ablacım senin bi oğlun var galiba okuduğum kadarıyla allah bağışlasın 2.için bu testler neden anlayamadımmm

TATLIM IYMAYLA YAPIYOSUN NORMAL MANTIDAN KÜÇÜK KAYSERİ MANTISINDAN BÜYÜK BÜYÜK YAPIYOSUN TEPSİYE DİZİYOSUN KIZARANA KADAR PİŞİRİYOSUN SONRAM BİRAZ KAYNAR SU KATIYOSUN ÜSTÜNEDE Bİ YUFKA KOYUYOSUN ÖYLE BUHARIYLA PİŞİYO SU AZ KOYUYOSUN ZATEN SUYUNU ÇEKENE KADAR GÜZEL OLUYO AMA TRAKYADA VAR BU MANTI GÖÇMENLER BOŞNAKLAR FALAN YAPIYO YAAAAAAAAAAAAAA BENDE NE GÜZEL ANLATIYOM SANA YA YA HAMİŞSEN GELİP YİYCEN ARTIK vereliniortak

hıııııııııııııııııım afiyetler olsun canım.
bişi olmaz bideenem difrizde var mantı :lepi:
benimde annem sağolsun geldiğinde yapıp koyuyo :KK70: ben hiç denemdim dahaaa :KK70::KK70::

azize ablacım senin bi oğlun var galiba okuduğum kadarıyla allah bağışlasın 2.için bu testler neden anlayamadımmm

valla bende anlamadım ki...dr.birdaha böyle şey olmasın diye tedbirimizi alalım dedi.
bizde yaptırdık inşallah herşey temiz çıkar.

baktım azizecim kaç yılında evlendin ben 2002 temmuzda evlendim gelinlik modelimiz aynı gibi benimde facede var gelinlikli resmim

baktım azizecim kaç yılında evlendin ben 2002 temmuzda evlendim gelinlik modelimiz aynı gibi benimde facede var gelinlikli resmim
1999 yılında canmm...bu temmuzda 11.yılımız doluyo allahın izniyle.
yani düşük felanmı oldu yoksa epeydir denemenize ragmen olmadımı

hayırcanmm düşük değil 12 haftalık kalbi durdu...
ilk korunmadığım ay hamile kaldım.ekimde korunmadım kaldım kasımda adet olmadım.

slm kizlar bi sorum olcak sat 9 ocak 30 gunde bir adet oluyorum bu ayin 8inde adet olmam gerekiyodu olmadi hala.. bugun 1 saat araliklarla 2 test yaptim ikiside negatifti lutfen tecrube veya bilgisi olan bir akil versin yinede hamile olma sansim varmi sizce..?

1999 yılında canmm...bu temmuzda 11.yılımız doluyo allahın izniyle.

hayırcanmm düşük değil 12 haftalık kalbi durdu...
ilk korunmadığım ay hamile kaldım.ekimde korunmadım kaldım kasımda adet olmadım.
nice 11 yıllara cnm allah ağzınızın tadını bozmasın

slm kizlar bi sorum olcak sat 9 ocak 30 gunde bir adet oluyorum bu ayin 8inde adet olmam gerekiyodu olmadi hala.. Bugun 1 saat araliklarla 2 test yaptim ikiside negatifti lutfen tecrube veya bilgisi olan bir akil versin yinede hamile olma sansim varmi sizce..?

slm tatlım geç döllenmede olabilir adet gecikmeside benim bu ay 8 gün geç oldu kist oluşmuş yumurtam çatlamamış geçen ay belirtim vamı peki hiç

X