Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım bakıyımtamam tatlımm hazır.
hımm hafta içi yemek derdin yok canın ne isterse onu yap oda güzel valla
TATLIM IYMAYLA YAPIYOSUN NORMAL MANTIDAN KÜÇÜK KAYSERİ MANTISINDAN BÜYÜK BÜYÜK YAPIYOSUN TEPSİYE DİZİYOSUN KIZARANA KADAR PİŞİRİYOSUN SONRAM BİRAZ KAYNAR SU KATIYOSUN ÜSTÜNEDE Bİ YUFKA KOYUYOSUN ÖYLE BUHARIYLA PİŞİYO SU AZ KOYUYOSUN ZATEN SUYUNU ÇEKENE KADAR GÜZEL OLUYO AMA TRAKYADA VAR BU MANTI GÖÇMENLER BOŞNAKLAR FALAN YAPIYO YAAAAAAAAAAAAAA BENDE NE GÜZEL ANLATIYOM SANA YA YA HAMİŞSEN GELİP YİYCEN ARTIK vereliniortak
azize ablacım senin bi oğlun var galiba okuduğum kadarıyla allah bağışlasın 2.için bu testler neden anlayamadımmm
valla bende anlamadım ki...dr.birdaha böyle şey olmasın diye tedbirimizi alalım dedi.
bizde yaptırdık inşallah herşey temiz çıkar.
benim bile canım çekti o mantıdan mirage hamişler okumasın lütfen
1999 yılında canmm...bu temmuzda 11.yılımız doluyo allahın izniyle.baktım azizecim kaç yılında evlendin ben 2002 temmuzda evlendim gelinlik modelimiz aynı gibi benimde facede var gelinlikli resmim
yani düşük felanmı oldu yoksa epeydir denemenize ragmen olmadımı
face adresin varmıVALLA YA TATLIM BENDE NE GÖRMEDİKİM YA ANLATIYOM ÖÖÖÖÖLEE AYIP BANA KIZÇEM SENİN İRESMİN NİYE YOK BEN SENİ GÖRMEDİM DAHA:mymeka:
face adresin varmı
nice 11 yıllara cnm allah ağzınızın tadını bozmasın1999 yılında canmm...bu temmuzda 11.yılımız doluyo allahın izniyle.
hayırcanmm düşük değil 12 haftalık kalbi durdu...
ilk korunmadığım ay hamile kaldım.ekimde korunmadım kaldım kasımda adet olmadım.
slm kizlar bi sorum olcak sat 9 ocak 30 gunde bir adet oluyorum bu ayin 8inde adet olmam gerekiyodu olmadi hala.. Bugun 1 saat araliklarla 2 test yaptim ikiside negatifti lutfen tecrube veya bilgisi olan bir akil versin yinede hamile olma sansim varmi sizce..?
nice 11 yıllara cnm allah ağzınızın tadını bozmasın