Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagolun kizlar yardimlariniz icin allah herkese nasip etsin insallah biz 5 aydir deniyoruz her ay hayalkirikligina ugradigim icin bu ayda kendimi umitlendirmek istemiyorum insallah sizlere guzel haberle gelirim..
iyiyim cnm sen nasılsın?hoşbulduk sezencigim nasılsın...
hayatım 5 ay çok kısa bi zaman bir seneye kadar yolu var bunun zaten normalde deneyenlerin çoğu ya ilk aylarında yada 7-8 aylarda hamiş kalıyolar sıkma canını allahım bizede nasip edecek
kuşum nihayet görüştük valla tam tahmin ettiğim gibisin narin sevimli ve çok güzel kocişinde yakışıklıymış maşalllah sizehayatım 5 ay çok kısa bi zaman bir seneye kadar yolu var bunun zaten normalde deneyenlerin çoğu ya ilk aylarında yada 7-8 aylarda hamiş kalıyolar sıkma canını allahım bizede nasip edecek
neva baktım camm çok tatlıymışım çok yakışmşsınız.
sağol canım.
şimdi ailemize 3. yü istiyoruz bakalım:)
kuşum nihayet görüştük valla tam tahmin ettiğim gibisin narin sevimli ve çok güzel kocişinde yakışıklıymış maşalllah size
iyiyim cnm sen nasılsın?
amin inş.:Saruboceq:SAOL TATLIM SENİN OĞLUNDA MAŞALLAH BOYUNA GELMİŞ kaydirigubbakcemile3 YAPIN ARTIK AZİZEYLE SENDE VAKTİ GELMİŞ ALLAHIMIN İZNİYLE TEZ ZAMANDA BEBİŞ NASİP EDER SİZEDE BİZEDE
yarın doğumgünüm ama ilk kutlayan sizler oldunuz sağolun kızlarriyiym canım cok sagol dogum gününmüş galiba dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere tatlımopuyorumnanaktan
inşallah gelcek bıcırınızda tatlım...yerimseniben
Neva tatlım Çok gÜzel olmuŞsunuz allahımın İznİyle tez zamanda 3.kİŞİyİde katarsınız
yok kuşum faceden almam gerek resimleri bilgisayarımda kayıtlı yok konuşmaktan fırsat bulamadım ekleyince söylerimçok saol sezencim.sen akledin mi
tatlım çok sağol. Çok bekletmez inşallah:)