Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım ben adet olmamdan 2 gun önce test yaptım silik çıktı sonra bu sabah yaptım çizgi belırgındı sonra kan testi yaptırdım hamileyim 2 hafta sonra ultrasonla bakıcaklar

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

gul00 esine nasil söyledin nasil tepki verdi??

akşam sevdiği yemekleri yaptım yemek yedik sonra çay içiçektik ben yanına oturdum babam nasılsın dedım anlamadı babanımı özledın dedi hayır artık sadece eşim degılsın benim eşim içimdekinin de babasısın dedım bak bebegımız sana kızıyor dedım öyle suratıma baktı bi çıglık attı annem benim dedi güzel annem dedi boynuma sarıldı gözleri dolmuştu sonra da nöbete gitti bu hafta gece çalışıyor astsubay eşim oyle yanı canımmm

ne güzel bir mutluluk yaa bende cok duygulandim simdi

ne güzel bir mutluluk yaa bende cok duygulandim simdi

ayy canım benim senin çocugun varmı yoksa ilk mı olucak ben çok ugraştım ama ovulasyon testıyle hamıle kaldım inanırmısın normalde ben her 15. gun ovulasyonum zannedıyordum fakat 14. günmüş

ayy canım benim senin çocugun varmı yoksa ilk mı olucak ben çok ugraştım ama ovulasyon testıyle hamıle kaldım inanırmısın normalde ben her 15. gun ovulasyonum zannedıyordum fakat 14. günmüş

benim 1 oglum var ,ikinciyi kaybettim iste yeni. ogluma bakabilirsin resimleri var profilimde

canım gece gece bu güzel haberle çok mutlu oldummmmkaydirigubbakcemile3 Allah sonuna kadar sorunsuz bir gebelik geçirmeni, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq: kandaki seviyen kaç? bu arada dikkat et kendine bebişine dualarımız seninlee tatlımmm:lepi:

seviyemi bilmiyorum canım sabıttı zaten doktorum hamılesın dedı okadar onların tabırınce 3-5 haftalık hamılelik dedı 2 hafta sonra ultrasona cagırdı

çok tebrik ediyorum canım. bu ilk bebeğin mi? bu arada ne zamandır düşünüyordun hamileliği? çok mu soru sordum ne?

ay dur bakayım bende resım koymak istıyorum ama bulamadım nasıl yapıldıgını
baktım ama yorum yazamadım olmadı 100 msj doldurmam lazımmış neyse burada yazayım bir bakışı yeter dünyayı yakmaya,allah her daim mutluluktan ayırmasın seni beşiktaşlı ege yazıcaktım :ecrin_bebek:

çok tebrik ediyorum canım. bu ilk bebeğin mi? bu arada ne zamandır düşünüyordun hamileliği? çok mu soru sordum ne?

yok canım benimde onceden hep merak ettiğim sorulardı bıunlar evet ilk gebeliğim canım ben 5 aylık evliyim ama 5 aydırda hiç korunmadım ancak tuttu :lepi:

amin canim.ama benim egem fenerli olacak canimcim babamiz besikta$li cocugu paylasamiyoz anliycan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…