Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azize abla benim buradki eski doktorum.7. hafta olduktan sonra karından bakılır diodu.5- 6 haftalıkken gittiğimde iilla bi alttan bakıodu

ben dr.ilk gittiğide adetim 1hafta geçmişti dr.karnımdan baktı keseyi gördü 5haftalıksın demişti. 1hafta sonra gel kalp atışını görelim dedi.gittim karnımdan baktı göremedi alttan baktı yine göremedi 1hafta bekleyelim dedi bekledik.dr.yine gittik bu sefer gözüktü kalp atışı ama ben net görmek için alttan baktırdım...buda son kalp atışını görmemizdi 4hafta sonra gittiğimizde kalbi atmıyıdu.

cıcekk kıss bana koydugunn ısımde ugurlu geldıı bak:) sıra sendeee:) kendıne de hemen bul yaz nıkıne:):)

bıse sorcamm mesela dıs gebelık yada bos gebelık ozaman betası kac oluo..dıs gebelıkte beta oluo bos gebelıkte yada kımyasal gebelıktede oluodur dımı?? nasıl anlıcazz bılıonuzmu??

TTALIM GEÇEN SENE ADETİME 4 GÜN VARDI 16,98 ÇIKTI KİMYASAL GEBELİKMİŞ ama çiçek ve azize daha iyi bilir eger değerler normalden çok çok yüksekse dış gebelik oluyo galiba tamda bilgim yok

mırage benımde ole kıs saclarımm:) pek kullanıslı dııllerr ama fonlu cok gusel oluo:)

mırage benımde ole kıs saclarımm:) pek kullanıslı dııllerr ama fonlu cok gusel oluo:)

AMAN NAPAYIM HAFTADA BİKAÇKERE FÖNE GİDERİM HOŞUMA GİTTİ :lepi: KOÇİŞTE BEĞENDİ KÜÇÜMENCİK OLMUŞSUN DEDİ ÇITIR OLMUŞUM :roflol:sositososito

selcanım boş gebelik falan filan düşünmesen daha iyi olur canım yaaa.
benim sana dediğim gibii bol bol konuş onunla okdara canım benim

bıde aklıma ne gelıo bılıonuzmu:):) benım gobıs baya cıktı:):) gecen aydda adetım 4 gun surmöustu ustunemı gordum acaba kız:) ozman 2 aylık falan oluo:) cınsıyetını ogrenırımm:):):

X