• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bekle canmm daha iyi olur...
eren sabahçıydı,yarıyıldan sonra öğlenci oldu şimdi çok rahatım sabah 6buçukta kalkıyoduk. şimdi uyuyoz oğluşumla 10 dan önce kalkmıyoz.
anca okula hazırlanıyoz 12 buçukta gidiyoz.gelincede işlerim oluyo hallediyom giremiyom canmm...slc test lerini gördüm aynı benimde öyle çıkmıştı.

evet ablam onun gayet iyiii.allah tamamını getirsin inşallaaah

OHHH BENDE YEMEK YAPMAYI ÖZLEDİM VALLA ABLAM GELDİĞİNDEN BERİ ANAM YAPIYO YEMEKLERİ ORAYA TAŞINIYOK RAHATTA ARADA MESAFE OLMASAkaydirigubbakcemile5

:kahve:
AMA BUY AKŞAM FIRIN SÜTLAÇ YAPICAM ABLAM İSTEDİ

oooh valla ne güsel.yemek yapmak güselde .ne yapcamı şaşırıoom bazen o zar oluooo.
sütlaç için eline sağlık şimiddden bebem

kızlar hazır buluşmuşken bi sorum olcek.
bi kaç gündür sağ kasığım ağrıodu yaaa.bugün ağrımıo ama ilişki sırasındada bi ara baya ağrıdı.
demek oluo ki acebaaaaa

ne oldu doktor canım ne dedi ohh sevgülünden hediyede almışsın ohh sefan olsun

rahmimden sıvı aldı dr.bide kan aldılar 6 tüp testler yapılıcakmış.en önemliside kromozon testiymiş sonucu 1ay sonra alcaz...eşimdende kan aldılar.
ama rahimden sıvı alırken çok acıdı yaa kafamçokkarıştı şimdi sonuçları bekliyoz canmm.mart ayındada adet olmam lazım...sonuçlarda birazda olsa sorun çıkarsa artık bebek işini bitircem.

Bi kaç gündür sağ kasığım ağrıodu yaaa.bugün ağrımıo ama ilişki sırasındada bi ara baya ağrıdı.
Demek oluo ki acebaaaaa

hamişlikten de olabiliyo bebeeen kendine yer açılıyodur belkim

tatlım kişiden kişiye değişir ki o bende de ağrı vardı ama bendeki kist çıktı ilişkiye giremedim ağrıdan ki hala ağrılı oluyo ilişki

bi kaç gündür sağ kasığım ağrıodu yaaa.bugün ağrımıo ama ilişki sırasındada bi ara baya ağrıdı.
demek oluo ki acebaaaaa

bendede o ağrılar vardı canmm bide batmalar oluyodu...
hadi hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:

hamişlikten de olabiliyo bebeeen kendine yer açılıyodur belkim

tatlım kişiden kişiye değişir ki o bende de ağrı vardı ama bendeki kist çıktı ilişkiye giremedim ağrıdan ki hala ağrılı oluyo ilişki
kuşum geçen ay o ağrı be batma bendede vardı ama kırmızılar geldi malesef kişiden kişiye değişiyo valla

rahmimden sıvı aldı dr.bide kan aldılar 6 tüp testler yapılıcakmış.en önemliside kromozon testiymiş sonucu 1ay sonra alcaz...eşimdende kan aldılar.
ama rahimden sıvı alırken çok acıdı yaa kafamçokkarıştı şimdi sonuçları bekliyoz canmm.mart ayındada adet olmam lazım...sonuçlarda birazda olsa sorun çıkarsa artık bebek işini bitircem.

YOK BE TATLIM AMAA HEMEN PES ETMEK YOK ÖYLE NASI SIVI ALDILAR YA ALLAHIMIN İZNİYLE SORUN ÇIKMAZ EŞİNDEN NE İÇİN KAN ALDILAR Kİ ARAŞTIRDINMI TESTLERİ NE İÇİN ALIYOLARDI SIVIYI NEDEN ALDILAR PEKİ:uhm:

kızlar bende kasık ağrısına hamilelikk belirtisi olarak bakmıorum artık.benim adet belirtim değildi ama genelde bu ağrıyı çekenler adette görüolar.önce çok heveslendim ama stede ascık dolanınca bu belirtiden sonra adet gören çokmuş.
ilişkide olması beni düşündürdü

YOK BE TATLIM AMAA HEMEN PES ETMEK YOK ÖYLE NASI SIVI ALDILAR YA ALLAHIMIN İZNİYLE SORUN ÇIKMAZ EŞİNDEN NE İÇİN KAN ALDILAR Kİ ARAŞTIRDINMI TESTLERİ NE İÇİN ALIYOLARDI SIVIYI NEDEN ALDILAR PEKİ:uhm:

uzun iğne gibi bişey soktular yaa...ulturasondan baktı herşey temiz dedi.
kan pıhtılaşması varmı diye bakıcaklarmış,kromozonlara bakılıcakmış işte...
ssk olmasa yanmıştık...

Back