• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hosbuldukk arkadaslarr..cıceksımm bugunn bakım wardı kk da beledımbekledımm:) baktımolmuo cıktım bende ..işlerimi yaptımm yemegımı yaptımm ggeldımm yınee...

azızecımm gıdımmı doktora:) alltttanmı bakar??? ılk kan tahlılı möı yaptırıyım betasına gore mı gıdıyımm??ayy napıyım yafssbilmiyorumkismile

kızlar bende kasık ağrısına hamilelikk belirtisi olarak bakmıorum artık.benim adet belirtim değildi ama genelde bu ağrıyı çekenler adette görüolar.önce çok heveslendim ama stede ascık dolanınca bu belirtiden sonra adet gören çokmuş.
Ilişkide olması beni düşündürdü

tatalım kişiden kişiye değişiyo o genelde kasık batması ya hamişlik yada adet belirtisi ama normalde batma olmuyosa hamişlik belirtisi sitede genelde böyle şeyler yaşayan ağrısı olmayanlar hamiş haberini veriyolar

uzun iğne gibi bişey soktular yaa...ulturasondan baktı herşey temiz dedi.
Kan pıhtılaşması varmı diye bakıcaklarmış,kromozonlara bakılıcakmış işte...
Ssk olmasa yanmıştık...

valla tatlım allahım güç kuvvet versin bize inş.sorun çıkmazda bebişin gelir seninde bakalım benim ne olucak bidahaki aya rahim filmi inş.tıkalı çıkmaz ya

bakım vardı canm sitede.bende şimdi yaptım.pilav yapcam birazdan

selcanım kan testini bi an önce yaptır canım.ama alttan ultrason için bence erken haftaya muayneye git derim.hem kese şimdi görünmeyebilir.ascık geçerse daha iyi olur die düşünüorum.
2 kere o aletle buluşmuş olmazsın canım

valla tatlım allahım güç kuvvet versin bize inş.sorun çıkmazda bebişin gelir seninde bakalım benim ne olucak bidahaki aya rahim filmi inş.tıkalı çıkmaz ya

işte bılmıom kı:) napıyımm:) nezman gıdıyım doktora:)

tatlım adet günüden itibaren 10 gün geçsin öyle git ki karından bakılınca görülsün...
şimdi gidersen hemen vajina dan bakıcaklar göre bilmek için.daha çok yenisin.

tatalım kişiden kişiye değişiyo o genelde kasık batması ya hamişlik yada adet belirtisi ama normalde batma olmuyosa hamişlik belirtisi sitede genelde böyle şeyler yaşayan ağrısı olmayanlar hamiş haberini veriyolar

valla canım kafayı yememek eld değil.bu gidişle hamile değilsem adetim gecikecek

azize abla benim buradki eski doktorum.7. hafta olduktan sonra karından bakılır diodu.5- 6 haftalıkken gittiğimde iilla bi alttan bakıodu

bıse sorcamm mesela dıs gebelık yada bos gebelık ozaman betası kac oluo..dıs gebelıkte beta oluo bos gebelıkte yada kımyasal gebelıktede oluodur dımı?? nasıl anlıcazz bılıonuzmu??

eren sezencımm dogum gunun heraldee:) yenı yasınn sana ne ıstersen getırsınn canımmm ılk once bebıs getırsın sana:) kaca bastınn:)

Back