sağol azizecim hep beraber uzun yıllar burda yaşlanalım kıslarrsağol tatlım...
şimdiden doğum gününü kutların nice uzun yıllara sezencim alkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol azizecim hep beraber uzun yıllar burda yaşlanalım kıslarrsağol tatlım...
şimdiden doğum gününü kutların nice uzun yıllara sezencim alkisalkisalkis
kızlar bende kasık ağrısına hamilelikk belirtisi olarak bakmıorum artık.benim adet belirtim değildi ama genelde bu ağrıyı çekenler adette görüolar.önce çok heveslendim ama stede ascık dolanınca bu belirtiden sonra adet gören çokmuş.
Ilişkide olması beni düşündürdü
uzun iğne gibi bişey soktular yaa...ulturasondan baktı herşey temiz dedi.
Kan pıhtılaşması varmı diye bakıcaklarmış,kromozonlara bakılıcakmış işte...
Ssk olmasa yanmıştık...
valla tatlım allahım güç kuvvet versin bize inş.sorun çıkmazda bebişin gelir seninde bakalım benim ne olucak bidahaki aya rahim filmi inş.tıkalı çıkmaz ya
işte bılmıom kı:) napıyımm:) nezman gıdıyım doktora:)
tatalım kişiden kişiye değişiyo o genelde kasık batması ya hamişlik yada adet belirtisi ama normalde batma olmuyosa hamişlik belirtisi sitede genelde böyle şeyler yaşayan ağrısı olmayanlar hamiş haberini veriyolar
bi sorun olmaz kuşum inş..moralini yüksek tut zaten ne çekersek biz kadınlar çekiyo ne zormuş kadın olmakvalla tatlım allahım güç kuvvet versin bize inş.sorun çıkmazda bebişin gelir seninde bakalım benim ne olucak bidahaki aya rahim filmi inş.tıkalı çıkmaz ya
sağol kuşum bi yıl daha yaşlandıkSEZENİM NİCE YILLARA TATLIM :lepi:
bi sorun olmaz kuşum inş..moralini yüksek tut zaten ne çekersek biz kadınlar çekiyo ne zormuş kadın olmak
sağol kuşum bi yıl daha yaşlandık