- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canımm iki hafta dedi normalde ama çok dikkat etmelisin enfeksiyon kapmaması için dedi netten falan da araştırdık ilk adete kadar yapılmazsa daha iyi die yazıyodu eşimde bunu duyunca aman sana bişi olmasın ilk adetini gör öle dedi dünn kalktı eşimin yasağı iştee
hımm anladım tatlım eşinin gözü aydın olsunn:roflol:
hadi kolay gelsin ozaman canmm...
iyi çalışmalar :kedi:
ayy kızlar yaa hala için acıyo rahmim bi tuhaf oldu...
-tatlicadiarzu-ayy acımazmı cnm yaa düşündükçe garip oluyorum
yok ablacımm banada normalde iki hafta verdi dokttorum ama eşim bana bişi olur die ilk adeti bekledi
kankaaaaaaaaaaaaaa nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar ben cıkıorumm kocam cagrıo benı herkese ıyı gecelrrr öpuldunuzzz
benim yasak değildi hamişken ama bizde korkuyoduk 15- 20 günde bi oluyoduu-tatlicadiarzu-
amanın biz hemen başladık vallahi kaydirigubbakcemile3
öncesindede 3ay dır yasaktı :kedi:
kankannn kimmm kıssssss??????? Çok üzgünüm çoook sadece kankanı soruyonn bizi hiç görmüyosunnn
ayyy ablacımm yaa banada yapcaklarmı acep ondan?
ayyyyy yarencimm o baska yaaaa askım benim canım arkadasımmmm ask olsun sizinlede konuşuyorum yaaaa hepiniz benim canımsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz
ayyyyy yarencimm o baska yaaaa askım benim canım arkadasımmmm ask olsun sizinlede konuşuyorum yaaaa hepiniz benim canımsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz
iyi geceler cnm yarın görüşürüzkıslarrr bendee çıkıyımmm eşim 5-10 dk.ya gelir devriyedeydii hepinizi çoook öpüyorumm yarın görüşürüüzzz
kıslarrr bendee çıkıyımmm eşim 5-10 dk.ya gelir devriyedeydii hepinizi çoook öpüyorumm yarın görüşürüüzzz
sorma cnm ya bütün kötü şeyleri biz kadınlar çekiyoruzz erkek olmak varmış bu hayattaolması gerekiyosa yaptır canmm...her dr.un farklı uygulamaları oluyo.
benim dr.um çok ilgili bi dr. ben herşeye razıyım yeterki sonuçlar temiz çıksın.
kadınlar neler yaşıyo bee utanıyom valla dr.karşısında açılmaktan yüzüm kıpkırmızı oluyo.
rezillik kadınlık...bide düşünemiyom erkek dr. -tatlicadiarzu-
olması gerekiyosa yaptır canmm...her dr.un farklı uygulamaları oluyo.
benim dr.um çok ilgili bi dr. ben herşeye razıyım yeterki sonuçlar temiz çıksın.
kadınlar neler yaşıyo bee utanıyom valla dr.karşısında açılmaktan yüzüm kıpkırmızı oluyo.
rezillik kadınlık...bide düşünemiyom erkek dr. -tatlicadiarzu-
sizde baya ara veriyomuşunuz kızzzbenim yasak değildi hamişken ama bizde korkuyoduk 15- 20 günde bi oluyoduu
iyi geceler cnm yarın görüşürüz