• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ahh ahhh geçer mi bu günler bilmemeyvahedigeldismilegel artık 15 şubat gelmiceksen de haber verrralsanaalsanasmilevalla bu ayda hasta olursam kan çıkarcam o dereceyim sinirlendim bak yine

sizde baya ara veriyomuşunuz kızzz

benseni burda ilk defa gördüm...
evet yapmasakta olurmuş yani erende hiç dikkat etmedim hamiş değilmişim gibi devam ettik ilişkiye ev işimi yaptım cahillikmi desem ne bilmiyorum ama ağırda kaldırdım bi şeycik olmadı bunda o kadar dikkat ettim düştü malesef

ahh ahhh geçer mi bu günler bilmemeyvahedigeldismilegel artık 15 şubat gelmiceksen de haber verrralsanaalsanasmilevalla bu ayda hasta olursam kan çıkarcam o dereceyim sinirlendim bak yine

kankaaaaaa böle takma yaaaaaa bırakkkk kendini serrbesttttt

iyi geceler cnm yarın görüşürüz

evet yapmasakta olurmuş yani erende hiç dikkat etmedim hamiş değilmişim gibi devam ettik ilişkiye ev işimi yaptım cahillikmi desem ne bilmiyorum ama ağırda kaldırdım bi şeycik olmadı bunda o kadar dikkat ettim düştü malesef

nekadar dikkat etsen okadar kötü oluyo...
allaha emat dicen aslında...:Saruboceq:

evet sakınan göze çöp batarmış ya o misal tekrar hamiş olunca mecburen dikkat edicem ama

hamile kalırsak napcaz bilmem...düştü düşücek dicez hep.
içimiz hep huzursuz hep korkulu,yatmakta çok sıkıcı ben çok fenalık geçirdim yatmaktan,iş yapamamak çok zor geliyo bana.ben hiç boş duramam muhakkak bi yerleri didiklerim hep sempatiksalakcinni

kızlar benim de 17 şubat ama bu aya yazmayın korunuyorduk :) 17 mart olarak beni de eklerseniz sevinirim canım

Back