inşallah gelicek canımm bebişlerimiz ama biraz naz yapıyolarr annesii :CüvCüv:
yok bu sefer beklemeyeceğim doktor amcasıyla konuştum kolundan tuttuğu gibi getircek onu:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah gelicek canımm bebişlerimiz ama biraz naz yapıyolarr annesii :CüvCüv:
şimcikkk oldu olumunekankayizsmile :1hug:
bende 86 lıyım bende bende sırnaşık şey
evet yapmasakta olurmuş yani erende hiç dikkat etmedim hamiş değilmişim gibi devam ettik ilişkiye ev işimi yaptım cahillikmi desem ne bilmiyorum ama ağırda kaldırdım bi şeycik olmadı bunda o kadar dikkat ettim düştü malesefsizde baya ara veriyomuşunuz kızzz
benseni burda ilk defa gördüm...
çekilin uleyyyn ben geldim koptum geldim kankam:lepi:şu kk de olmasa can sıkıntısından patlardım heralde(kk ve siz)
ha ha ha haklı valla yarencimeşim beni böle gördükce dioki valla kadın olmak ne zormuş iyiki ben erkek olmuşum diyoo :roflol:
ahh ahhh geçer mi bu günler bilmemeyvahedigeldismilegel artık 15 şubat gelmiceksen de haber verrralsanaalsanasmilevalla bu ayda hasta olursam kan çıkarcam o dereceyim sinirlendim bak yine
iyi geceler cnm yarın görüşürüz
evet yapmasakta olurmuş yani erende hiç dikkat etmedim hamiş değilmişim gibi devam ettik ilişkiye ev işimi yaptım cahillikmi desem ne bilmiyorum ama ağırda kaldırdım bi şeycik olmadı bunda o kadar dikkat ettim düştü malesef
kıss azize beni şubattan sil artık gördükçe moralim bozuluyo 3 marta yaz cnmyarencimmm güle güle şekercimm...
kıss azize beni şubattan sil artık gördükçe moralim bozuluyo 3 marta yaz cnm
evet sakınan göze çöp batarmış ya o misal tekrar hamiş olunca mecburen dikkat edicem amanekadar dikkat etsen okadar kötü oluyo...
allaha emat dicen aslında...:Saruboceq:
nese bu sefer çıktımmm yarın görüşmek üzere muckkkkkk
iyi geceler melikecimmben cıkıyorum canlarım kendinize çok çok iyi bakın yarın görüşmek üzereeeeeeeeeeeee
evet sakınan göze çöp batarmış ya o misal tekrar hamiş olunca mecburen dikkat edicem ama