• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet canımm en doğrusu önce testlerin olması...
benden 6tüp kan aldılar...inan çok sitres oldum canmm. ssk olmasa bütün testlere 900 milyon vercektik yaa.....ssk.lı olduğumuz için 300 milyon verdik.

özellerin askeriyeyle anlaşması yok ben en son kürtajıma kadar hep özele gitmiştim bi dünyada paramız gitti fakat askeri hastanedeki ilgiyi asla özellerde göremedimm erkek diye utanıyodumm askeri hastaneye gitmiyodumm ama bundan sonra hep oraya giderimm çok memnun kaldımm

hayırlısı oldun ablacımmm
:Saruboceq: hepimiz için tatlım :Saruboceq:
ben burdayımda bilgisayarım servise gitti tatlım ya sarj takılı olmadan internete bağlanmıyodu kesiliyodu hep bizde servise verdik orda deneme filan yaptılar patladım valla 15 günn hepinizi çok özledim alışmışım sizlere ben adet oldum azizecim 3 marta yaz beni şimdide tekrar çalışmalara başladık işte ayy geçmiş olsun tatlım inş..sonuçlar iyi çıkarda bidahaki ay çalışmalara başlarsın

ben marta da adeti beklicem tatlım...nisanda başlıcam kısmetse...
sonuçların çıkması 1ayı bulurmuş. sonuca göre bakıcaz...fisfisfis

slm kızlarrrr azızecımm joldu gecmıs olsunn bebekımm stress yokk ama..

ya bıse sorcam ben kocamla ılıskıye gırsem ıcıme bosalsa sorun olurmu???

hoşgeldinn canımmm nasıl gidiyoo hamişlikk ama canımm yaa doktora gidip keseyi görmeden ve doktor sakıncası yok demeden yapmayınn beaa cinsel ilişki bile düşüğe yol açabiliyoo benim dayımın kızı iki aylıkken nerdeyse düşürüyodu bebeğini

sağol tatlım...çok canım yandı yaa sorma...
busıralar fazla sarsılma canım içine boşalmada bi sorun olmaz yerimseniben
ama dikketli olun canımm çalışırken.
ben hamile olduğumu öğrendiğimden itibaren hiç ilişkiye girmedim dr.gidene kadar.eee sonrada dr.yasakladı düşük tehlikesi var diye...sen de aslında bu ara beklesen iyi olur canmm...

wallamı ya ne bılım b8u aksam bısde ılıskıde bulundukk ınsallah bıse olmass gercı daha tam kseın dııl ama yıne tırstımm:) yarını beklıorumm kesın olması ıcınn nolurr dua edınnn....nasılsın sen yarennn sormayıunutuum bayadırt konusamıozz...

erensezen sen nasılsınn bebekımm yoksun bayadırr hamıısssındır umarımm??

wallamı ya ne bılım b8u aksam bısde ılıskıde bulundukk ınsallah bıse olmass gercı daha tam kseın dııl ama yıne tırstımm:) yarını beklıorumm kesın olması ıcınn nolurr dua edınnn....nasılsın sen yarennn sormayıunutuum bayadırt konusamıozz...

erensezen sen nasılsınn bebekımm yoksun bayadırr hamıısssındır umarımm??
yok cnm hamiş değilim geldi kırmızılar malesef:kedi:sen nasılsın tatlım hamilemişsin ay süper darısı bizim başımıza hayırlısıyla bebişini kucağına al tatlım

iyiyim canımm bildiğin gibi hiç bi değişiklik yokkk ama sen kendine çok dikkat et canımm dualarımız seninle sende bizlere dua et inşallah yarın güzel haberlerini alcaz bundan sonra daha dikkatli ol bitanemm nazar boncuğumuza dikkat et çiçeğimm nazar boncuğu koymuşş senin pıtırcığın ismini :nazar:

saol eren sezen ama daha tamkesın dııl bebekımm:) yarın bellı olucak ınsallahh...

ayy yarencıkne gusel seyler soledın kızz:) walla allah kabul etsın ben bu cuma kuranımı okudum burdakı herkes ıcın duamı ettımm inşşallah allahım kabul eder hayırlısıyla bebeıslerımız olurrr...

fazlayım dımı azıze ablaa..allahtann boy wardaa kurtarıorumm bırazz bende ust yokk ustum 38 altım 40...

ben agustos gibi ramazandan once zayıflama hapı kullandım hatta buıramnın tavsıyesı uzerıne kullandımm...65le basladım 59a kadar ındımm sonuc bellı ıstee:) fazlasıylaa..ondan sonra hamıle kaldım ıste belkı dıorum o hap yuzundenn dıs gebelık gecırdımm:(

Back