• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

YAKAMOZZZZ sendemi mersinden yazıyosun bende mersindeyim pozcudayımmmm

anaam ne çok ortak yönümüz var kız ikimizde 24üz ikimizde mersindeyiz ikimizinde eşleri 27 ikimizinde eşleri polis ikimizde bebek istiyoruz bu liste uzar gider delikafadulden şaka bi yana bende mezitlideyim canımcım bu arada eşin hangi birimde canım Mersin olunca merak ettim naniknanik

topiğin adını değiştircekler yakında 86 lılar topiğiiizemuszemusyaaa yaşınızı sölemeyin beeeaaa kendimi ezik büzük hissettmsempatiksalakcinniyarencim herşeyin hayırlısı olsun valla geç olsunda güç olmasın

anaam ne çok ortak yönümüz var kız ikimizde 24üz ikimizde mersindeyiz ikimizinde eşleri 27 ikimizinde eşleri polis ikimizde bebek istiyoruz bu liste uzar gider delikafadulden şaka bi yana bende mezitlideyim canımcım bu arada eşin hangi birimde canım Mersin olunca merak ettim naniknanik

esim mersin cevikti yazın cıktı önleyici oldu simdi komda bizde dsi ye yakınız uzman ata tıp merkezi varya oraya cok yakınızzz biraz acık adres oldu ama :roflol:

yakamozcum adet oldun mu en son senin günün çok geçmişti kan testine girmiştin negatif çıkmıştı dimi

ay sorma canım geçen ay benim adet sapıttı 8 gün gecikmeli oldum kan testi yaptırmıştm negatif çıkmıştı kısmet önümüzdeki aylara artık a.s

topiğin adını değiştircekler yakında 86 lılar topiğiiizemuszemusyaaa yaşınızı sölemeyin beeeaaa kendimi ezik büzük hissettmsempatiksalakcinniyarencim herşeyin hayırlısı olsun valla geç olsunda güç olmasın

ne olduu kankaaaaakaydirigubbakcemile3:roflol:sırnaşık şeylaelaelaelaelae

esim mersin cevikti yazın cıktı önleyici oldu simdi komda bizde dsi ye yakınız uzman ata tıp merkezi varya oraya cok yakınızzz biraz acık adres oldu ama :roflol:

amanın tesadüfe bak sırnaşık şey akraba çıkarsak şaşırmam artık şimdi benimkide çevikte kıs özelden ismini yazsana benimkine sorayım kesin tanıyodur benimki çevikte özel timde hala bu arada evlerimizde çok yakınmış 10 dk aramız :sm_cool:

arkadaşımsın tabi canım o nasıl söz Mersinde yok demek istedim canımcım a.s kpss belasına hazırlanıyorum canım çok sık giremiyorum nete o yüzden ama sizide bırakamıyorum çoğu zaman dersi bırakıp bi gireyim neler konuşmuşlar diye merakımdan giriyorum kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım

iyiyim bende canımcımm dün arkadaşımla mantı açtıkk polis eşi oda valla bi güsel oldu açtığımızın hepsinide yedikk biz 4 saat uğraştık kocişler yerken 10 dk yedii delikafadulden

bende durumlar heyecanlı bu aralar 15 şubatı beklemiyorum ben zaten kırmızılarda uğramicak bana onun için heyecanlıyım...yarencik geliyomusun elazığ merkeze

en son ocak 7 de askeri hastanede bir gece yattım kürtaj içinn normalde her ay geliyoruz mutlakaa ama doktorum iki sonra gel dedi mart 5 de adet olcam temislenir gelirimm kontrole sen ne zaman gelceksin buraya

en son ocak 7 de askeri hastanede bir gece yattım kürtaj içinn normalde her ay geliyoruz mutlakaa ama doktorum iki sonra gel dedi mart 5 de adet olcam temislenir gelirimm kontrole sen ne zaman gelceksin buraya

önümüzdeki hafta gelebilirim belkii...hastaneye falan geldiğinde uğra banadaaklinialirimsmile

iyiyim bende canımcımm dün arkadaşımla mantı açtıkk polis eşi oda valla bi güsel oldu açtığımızın hepsinide yedikk biz 4 saat uğraştık kocişler yerken 10 dk yedii delikafadulden

öyle oluyo dimi açarken uğraş uğraş yerken 5 dk da bitiyo sırnaşık şey bende sarmayı yaptıgımda aynı şeyi söylüyorum bide tek başıma sarınca saatler sürüyo yerken 10 dkda bitiyo kaydirigubbakcemile3 ama lezzeti değiyo uğraştığına naniknanik

amanın tesadüfe bak sırnaşık şey akraba çıkarsak şaşırmam artık şimdi benimkide çevikte kıs özelden ismini yazsana benimkine sorayım kesin tanıyodur benimki çevikte özel timde hala bu arada evlerimizde çok yakınmış 10 dk aramız :sm_cool:

yazdım canım çok sevindim walllaaa buyur beklerimmmm mutlakaa bitanemmm kıssss kankaaaaaa hem sen buldun kendine yakın bi arkads hemde ben wallaaa bak hamiş olmayı bile unuttuk psikologa gitmeye ne gerek war arkadslar böle birbirimize destek çıkarsak ohhhh gelsin bebişler wallaaaa:CüvCüv::emir_bebek:

gecmiş olsun canım bende düşük yaptım sonra dr ilaç verdii kilo aldım walllaaaa

Back