• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ben 24 oldumm canımmm 9 aylık evliyimm evet benim eşimde askerr aslen ben tokatlıyımm eşimde ankaralı ama görev yerimiz elazığğ ama asker eşlerine göre polis eşleri daha cana yakınn benim jandarma lojmanlarında hiç arkadaşım yok hep polis eşleriylee görüşüyom sağolsunlarr çok iyiler hatta dünn mantı bile yaptık beraber alkisalkisalkis

evet cana yakın oluyolar kendimden biliyorum dermişim kaydirigubbakcemile3 şaka yapıyorum çok polis eşi tanıdım ama aralarından kıcık olanlarıda çıkıyor iyi olanlarıda asker eşi tanıdığım yok ama benim, daha doğrusu burda çok fazla kişiyi tanımıyorum sositososito polis eşi konuşuldugunu görünce atladım hemen bende :roflol:

sagolun arkadaslar peki alt karin agrisi gebelik belirtisi olabilirmi acaba? yarin alamam heryer kapali oluyo pazartesi yaparim insallah hayirli haberlerle gelirim..

adet oldum tatlım ya 31 ocakta maleseffff şimdi çalışmalara başladık tekrar bakalım bu ay ne olucak sen ne yaptın tatlım ne zaman adetin?

geçmişi okumadım ya görmemişim ablacımm kusura bakma ben kürtaj sonrası ilk adetimi gördüm şimdi ikinci adetimin gelmesini bekliyorummm beklemek çok kötü ama ablacım ya hiç zaman geçmiyooo ikinci adetimide göreyimm hızla çalışmalara devam inşallahhh :utangac:

ben 24 oldumm canımmm 9 aylık evliyimm evet benim eşimde askerr aslen ben tokatlıyımm eşimde ankaralı ama görev yerimiz elazığğ ama asker eşlerine göre polis eşleri daha cana yakınn benim jandarma lojmanlarında hiç arkadaşım yok hep polis eşleriylee görüşüyom sağolsunlarr çok iyiler hatta dünn mantı bile yaptık beraber alkisalkisalkis

hımmmm hadi yaaaaaaa ne güzel öleyizdir birazzzzz sendemi calışıyosunnn bende 86 lıyımm mayıs 3 te 24 olucam esimde 27 esimde aslen karabük safranboluluu

kızlar ya akıntı -vücud ısısı dışında yumurtlama belirtisi yokmu ya ben anlayamıyorum bi türlü ne zaman yumurtladım nasıl anlycam ... bilmiyorumkismile

evet cana yakın oluyolar kendimden biliyorum dermişim kaydirigubbakcemile3 şaka yapıyorum çok polis eşi tanıdım ama aralarından kıcık olanlarıda çıkıyor iyi olanlarıda asker eşi tanıdığım yok ama benim, daha doğrusu burda çok fazla kişiyi tanımıyorum sositososito polis eşi konuşuldugunu görünce atladım hemen bende :roflol:

hoşgeldinn canımcımmm sende yoktun nerelerdeydinn demek asker eşi tanıdığın yok :olmaz: ben varım ya kısss ben senin arkadaşın diilmiyimm :sinifsinif:

ay bende dayanamadım :)) selam kızlar bende polis eşiyim hemde tokatlıyım ama bende asker eşi bir arkadaşa sahibim..demem o ki önemli olan insanlık ve tabiki insanların yıldızlarının barışık olması :)

yaaa bu topiktede ne çok 86 lı varmış...bende 90 lıyım:lepi:en küçüğünüz benim sanırım topiktee ablalarım benimmŞeniz

hımmmm hadi yaaaaaaa ne güzel öleyizdir birazzzzz sendemi calışıyosunnn bende 86 lıyımm mayıs 3 te 24 olucam esimde 27 esimde aslen karabük safranboluluu

ben işletme mezunuyum ama eşim çalışmamı hiiç istemiyoo kıskançta birazz :kedi: kpss.ye bile girmemi istemiyoo sen evimizde otur bana bak dioo şimcilik benimde işime geliyo valla opuyorumnanaktan

geçmişi okumadım ya görmemişim ablacımm kusura bakma ben kürtaj sonrası ilk adetimi gördüm şimdi ikinci adetimin gelmesini bekliyorummm beklemek çok kötü ama ablacım ya hiç zaman geçmiyooo ikinci adetimide göreyimm hızla çalışmalara devam inşallahhh :utangac:
aynen cnm benimde ikinci adetimdi bu kürtajdan sonra ben korunmuyodum ama kırmızıların gelmesinede çok üzülmedim açıkçası en azından vücut kendini yeterince toparlamış oldu ikinci adet gününde bir an önce gelsin tatlım sende bizim gibi harıl harıl çalışmalara başla:roflol:

ay bende dayanamadım :)) selam kızlar bende polis eşiyim hemde tokatlıyım ama bende asker eşi bir arkadaşa sahibim..demem o ki önemli olan insanlık ve tabiki insanların yıldızlarının barışık olması :)

hosgeldin canım senide polis esleri topigine bekliyorum şimdidennn mutlaka gellllllllllla.s.

geçmiş olsun hemşerim Allah tez zamanda bebeğini kucuşuna versin inş.

Back