• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

önümüzdeki hafta gelebilirim belkii...hastaneye falan geldiğinde uğra banadaaklinialirimsmile

inşallah canımcımm ama senin gelmen daha yakınn bana daha bir ay varr önce senn beniim yerim belli valla jandarma lojmanlarıı özeldenn yazışırızz yinee gelince bak muhakkak uğraa

yazdım canım çok sevindim walllaaa buyur beklerimmmm mutlakaa bitanemmm kıssss kankaaaaaa hem sen buldun kendine yakın bi arkads hemde ben wallaaa bak hamiş olmayı bile unuttuk psikologa gitmeye ne gerek war arkadslar böle birbirimize destek çıkarsak ohhhh gelsin bebişler wallaaaa:CüvCüv::emir_bebek:

aynen kankaaa...hergün böle muhabbet olsa kimin aklına gelir hamilelk belrtileri...tek kalınca yiyoooo bitirio beni bu belrtilerr...ii oldu iii

öyle oluyo dimi açarken uğraş uğraş yerken 5 dk da bitiyo sırnaşık şey bende sarmayı yaptıgımda aynı şeyi söylüyorum bide tek başıma sarınca saatler sürüyo yerken 10 dkda bitiyo kaydirigubbakcemile3 ama lezzeti değiyo uğraştığına naniknanik

sorma kıss valla kendim yaptım diye demiyomm bi güsel olmuştu ki bende çok severim mantıyı yaptığımıza değdiiii delikafadulden

slm kızlarr...
bugün dr.gittim ammada çok test yaptılar yaa...
sonucunu bekliyorum şimdi. inşallah hepsi temiz çıkar.

sağol canım sanada geçmiş olsun bitanemm doktor ne ilacı verdi canımm ben kürtaj sonrası folik asite başladımm

bana folic plus verdi acayyip kilo aldım ya düşükten sonra bide ilaç kullandım sonrada şimdi adet düz.ve yumurta olgunlaştırıcı ilaç verdi kullanıyommmm walla napimmm

yazdım canım çok sevindim walllaaa buyur beklerimmmm mutlakaa bitanemmm kıssss kankaaaaaa hem sen buldun kendine yakın bi arkads hemde ben wallaaa bak hamiş olmayı bile unuttuk psikologa gitmeye ne gerek war arkadslar böle birbirimize destek çıkarsak ohhhh gelsin bebişler wallaaaa:CüvCüv::emir_bebek:

çok takma canım oluruna bırak inşallah hepimiz alacaz kucagımıza bebeklerimizi sositososito boşver psikoloğu bizim muhabbetimiz aratmaz onu delikafadulden

bana folic plus verdi acayyip kilo aldım ya düşükten sonra bide ilaç kullandım sonrada şimdi adet düz.ve yumurta olgunlaştırıcı ilaç verdi kullanıyommmm walla napimmm

ben kürtajdan sonra ilk adetimi 29.uncu günde oldumm ikinci de normal zamanında gelir inşallah bu güne kadar hiç adet düzensizliği de yaşamadımm folik asitde kilo yapıyomu bi bilgin varmı canımm?

çok takma canım oluruna bırak inşallah hepimiz alacaz kucagımıza bebeklerimizi sositososito boşver psikoloğu bizim muhabbetimiz aratmaz onu delikafadulden

aman kafaya taktık kilo aldıkkk napimm hayırlısı olsun artık sen warsın arka arkay veririz asarız bitanemmmmkaydirigubbakcemile5

hangi ilacı kullanıyosun canım yumurta olgunlaştırıcı olarak ...Banada folik plus verdi doktor

ben kürtajdan sonra ilk adetimi 29.uncu günde oldumm ikinci de normal zamanında gelir inşallah bu güne kadar hiç adet düzensizliği de yaşamadımm folik asitde kilo yapıyomu bi bilgin varmı canımm?

wallla benim dr folic plus kilo aldırdı deyince folik asit yazdı sanırım yapmıyooo

Back