• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam kızlar benimde bu aralar çalışma günlerim :kedi: benim kociş sadece çocuk için oldugunda sıkılıyo şevki kalmıyo sanki, oluruna bırakalım ne zaman olursa artık böyle olunca moralim bozuluyo diyo (çocuk için ümitlenip sonunda yine olmadıgını duyunca ) geçen ay böyle olunca baktım olacagı yok bende bu ay çalışmalara hız kazandırmak için cilve yöntemini deniyorum :jeyyar: öyle yumurtlama günüm filanda demiyorum geceliği giyip karşısına çıktığımda herşey kendiliğinden gelişiyo zaten delikafadulden bu yöntem daha etkili oluyo :roflol: normalde rahat vermez zaten ama adama şu gün olması gerekiyo deyince canı sıkılıyo yine mi o mesele diyo... Bende konuyu açmadan bu şekilde halletmeye karar verdim :roflol:

ohhh en güzeli canım....zaten bebek olsun diye yapmamak lazım insan alt üst oluyo yaa...kafamçokkarıştı

ohhh en güzeli canım....zaten bebek olsun diye yapmamak lazım insan alt üst oluyo yaa...kafamçokkarıştı

ay evet çok ümitleniyor insan bu ay şu kadar günü boş geçirmedim kesin tutmuştur birinde umuduyla adeti bekliyosun sonra hüsran ... kafamçokkarıştı ben artık çok takmıyorum hayırlısıysa olsun olmazsa da bundada vardır bi hayır, herşey Allahtan ... Şeniz

bozma moralını tatlım yaa..... ama psikolaga gitmen kötü birşey degil insan iyi bir dinleyiciye birşeyler anlatıp çok iyi rahatlayabılıyorzemuszemus

çok saol canım, evet kesinlikle psikoloğa gitmek kötü bişe değil, rahatlamaya çok ihtiyacım var...

Bu arada yeni öğrendim hamişliğini canım ALLAH kucağında da görmek , öpmek, koklamak ta nasip etsin , hayırlısıyla inşalllah...

aaaa benim annanemler ordaaa ptt nin yannda oturuyolar hemen

bende jandarma lojmanlarındayımm canım 9 ay olduu evlenelii ilk 3 ay alışamadım buralara çok zorlandım ama artık alıştımm arkadaşlarım falanda oldu ptt.nin yanında polis lojmanlarına çok gidip geliyorumm arkadaşlarımm varr sen gelip gitmiyomusun buralara eğer gelirsen beklerimm

bende jandarma lojmanlarındayımm canım 9 ay olduu evlenelii ilk 3 ay alışamadım buralara çok zorlandım ama artık alıştımm arkadaşlarım falanda oldu ptt.nin yanında polis lojmanlarına çok gidip geliyorumm arkadaşlarımm varr sen gelip gitmiyomusun buralara eğer gelirsen beklerimm

sık sık geliyorum canım...sıkıcı bi yer ama arkadaşların varsa iyi.bende elazığa geleli 4 ay oldu evlenp geldim...bende seni beklerim...annanmlerin bahçe polis lojmanyla bitişik iki katlı bi ev görmüşsündür içindede 2 tane yaşlıcık varzemuszemus

kızlar yarın 14 subat sevgililer gününüz kutlu olsunnnnnn nice senelere kocişinizle ve olucak bebişimizle yeni yıla inşallah bebişimizle gireriz 14 subat hediyesi yaparızzz benim arkadas var oda benim gibi polis esi suanda mardindeler erkek oglu oldu esii ona bilezik almış dün diyo bende dedimki olsunda bana bişi almasınnnnnnn offfffff offfffffffffffffffffffffff allahım sen duyy sesimizi yaarabbimmmm

bugün adet oldumm biter bitmez bebek için hazırlıklara başlıcam yumurtlama günüm için bi fikri olan varsa yardımcı olabilir mi doktora gittim görünürde ters bi durum yok ama tamamen tersliğin olmamaısı için bi dünya test yaptırmam gerektiğini söyledi ama bunun içinde en az 6 ay denememi söyledi yardımlarınızı bekliyorum zaten 2 aydır deniyorduk ama olmadı bu ay için çalışmalara başlıcam

kızlar yarın 14 subat sevgililer gününüz kutlu olsunnnnnn nice senelere kocişinizle ve olucak bebişimizle yeni yıla inşallah bebişimizle gireriz 14 subat hediyesi yaparızzz benim arkadas var oda benim gibi polis esi suanda mardindeler erkek oglu oldu esii ona bilezik almış dün diyo bende dedimki olsunda bana bişi almasınnnnnnn offfffff offfffffffffffffffffffffff allahım sen duyy sesimizi yaarabbimmmm
amim cnm iyi dileklerin için sağoll benim 16 şubatta doğum günüm bu ay hamiş olursamda doğum günü hediyesi olucak bana

sık sık geliyorum canım...sıkıcı bi yer ama arkadaşların varsa iyi.bende elazığa geleli 4 ay oldu evlenp geldim...bende seni beklerim...annanmlerin bahçe polis lojmanyla bitişik iki katlı bi ev görmüşsündür içindede 2 tane yaşlıcık varzemuszemus

canımm yaa arkadaşlarımm bi yaşlı amca die bahsediyolar ama sizinkilemi bilmiyorumm bayramda falan el öpmeye gittik diyolardıı bahçesindee nar ağacı varmıı yanlış hatırlamıyosam nar alıyoruz onlardan diolardıı

canımm yaa arkadaşlarımm bi yaşlı amca die bahsediyolar ama sizinkilemi bilmiyorumm bayramda falan el öpmeye gittik diyolardıı bahçesindee nar ağacı varmıı yanlış hatırlamıyosam nar alıyoruz onlardan diolardıı

evet nar ağacımız var lojmandanda bayramda gelen olur çocukları dedeme dede die sesleniomuşş

iyiyim yarencim sen nasılsın?bilgisayarım sarja takılı olmadan internete bağlanmıyodu sorun vardı servise verdik 15 günde geri alabildim cnm

ooo insan bilgisayarsızda duramıyooo bende iki gündür giremedimmm nasıl özledim valla demek iki gün sonra doğum günün inşallah doğum günü hediyen bebişin olurr ee kaç yaşına giriyosunn {bayanlara yaş sorulmaz ama eyvahedigeldismile }

Back