• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

öyle deme canım ya hakkımızdan hayırlısı...inşallah rabbim zamanı geldıgıne melegını gönderıcek sanada tüm isteyenlerede.........

amin bitanem sabr sabr ya sabrrrr diye söleniyorum ben degilde kociş istiyoooooooo onun fikri benim için çok önemlidir her zaman o yüzden saygı duydum ve düşükte olunca ikimizde çok üzüldük ve karar verdikkkk :kedi:

son 3 guuun benımde kıslarrrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hayırlı haberler alırsın inşallah canım....
amin bitanem sabr sabr ya sabrrrr diye söleniyorum ben degilde kociş istiyoooooooo onun fikri benim için çok önemlidir her zaman o yüzden saygı duydum ve düşükte olunca ikimizde çok üzüldük ve karar verdikkkk :kedi:
kısa zaman içinde bebişlerimizi alalım inşallah kucagımıza:Saruboceq:

hayırlı haberler alırsın inşallah canım....

kısa zaman içinde bebişlerimizi alalım inşallah kucagımıza:Saruboceq:

inşallahhhhh gülümmmmm inşallahhhhh allahım nolur sen büyüksün duyyy sesimizi rabbimmmmm biz bebişşş isteyen kullarının yüzünü hayırlı bebişşşler ver de güldürrrrrrrr artıkkkkkkk (aminnn):Saruboceq:

slm Azizecim, beni 10 Mart a ekle canım...

adetim umduumdan 4 -5 gün önce geldi...

bu ayın 10 unda sadece kahverengi akıntılarla ve çok az adet gördüm... hiç kırmızıya dönüşmedi. ve

12sinde bitti. Neler oluo bööle bana anlamıyorum, her ay farklı senaryo...

çok yoruldum artık, moral psikoloji sıfır. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum...

Umarım listede bekleyen tüm arkadaşlarım hamiş haberinizi alırım da , sizinle umutlanırım...

bu ayın 10 unda sadece kahverengi akıntılarla ve çok az adet gördüm... hiç kırmızıya dönüşmedi. ve

Umarım listede bekleyen tüm arkadaşlarım hamiş haberinizi alırım da , sizinle umutlanırım...

bozma moralını tatlım yaa..... ama psikolaga gitmen kötü birşey degil insan iyi bir dinleyiciye birşeyler anlatıp çok iyi rahatlayabılıyorzemuszemus

selam kızlar benimde bu aralar çalışma günlerim :kedi: benim kociş sadece çocuk için oldugunda sıkılıyo şevki kalmıyo sanki, oluruna bırakalım ne zaman olursa artık böyle olunca moralim bozuluyo diyo (çocuk için ümitlenip sonunda yine olmadıgını duyunca ) geçen ay böyle olunca baktım olacagı yok bende bu ay çalışmalara hız kazandırmak için cilve yöntemini deniyorum :jeyyar: öyle yumurtlama günüm filanda demiyorum geceliği giyip karşısına çıktığımda herşey kendiliğinden gelişiyo zaten delikafadulden bu yöntem daha etkili oluyo :roflol: normalde rahat vermez zaten ama adama şu gün olması gerekiyo deyince canı sıkılıyo yine mi o mesele diyo... Bende konuyu açmadan bu şekilde halletmeye karar verdim :roflol:

sana katılıyorum canım ama ben buraya yazıncada mutlu oluyorum birbirimize ne kadar faydalı oluyoz bilemiyorum lakin destek moral vermeye calışıyoruzzzz iyiki varsınız canlarımmmmmmm:CüvCüv:

Back