Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok tatlımm kızmadım tabıkı sadece olumsuzlugum biaz arttı ama hayırlısı tabıkı dimi ama lütfen ben senı kırmak için yazmadım tuz bıber oldu derken düşüncem tescıllendı manasında söyledım canımmm.....Bak şimdi nasıl kötü hissettim kendimi.mafoldumbenya ceylanım lütfen kızma bana..seni üzdüysem özür dilerim.ama ne bileyim dikkat et,bir an önce dr.git diye söledim.tamam herşey Allahın takdiri fakat bizimde tevekkül etmemiz lazım.bi daha bende dahi kimsenin böle olup üzülmesini istemiyorum çünkü..doğru söylüyosun ama sonuçta Allahtan gelen bişey.sen bunlara takma kafanı.p.tesi mi gitcen dr?yeniden bakılır kan değerine..dua edelim yükselmiş olsun..hatta kese görülsün.inşallah bi daha kanaman olmaz.bol bol yat..adaçayı içme.nane maydonoz yeme.pozitif olalım.
nohutcum nerdesin neden yazmıyosun canım tek kaldım burda
too-be hoşgeldın tatlımm
2 kere gelmİŞ sİte kafayı yedİ İyİce sİzdede Öylemı benım net de mİ sorun var kızlar ya...
Geçmiyor günler yar yar yar
Geçmiyor günler
Ya sesini duyur bana
Ya haber gönder
doğacak bebeğime itafen söyledim kızlarson 2 gün:lepi:
cnm hamişmissin tebrik ediyorum tatlım darısı bizim başımıza:Saruboceq:çok güzel canım bbenım de sölemek istedigim çok şey var ama bogazıma dügümlenıp kalıyoboshayallersmile
çok güzel canım bbenım de sölemek istedigim çok şey var ama bogazıma dügümlenıp kalıyoboshayallersmile