Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nohutcum sen beni çok korkuttun şimdi..aslında en baştan söyliyecektim ama moralini bozmak istemedim.benimde kan değerim senin gibi bi değerle başlamıştı.dr.düşük bi değer artacak mı bakalım dedi.2 sonra 2 katı 2 gün sonra 2 katına 800lere kadar çıktı.ama sonra lekelenmelerim başladı çok azdı ama dr.gittim ben,tekrar değerime bakıldı 300 lere düşmüştü.dünyam başına yıkıldı.üstelik bu 2.ydi.dr.muhtemelen düşecek dedi ve tam 14 gün kanamam oldu.vucuttaki betahcg hormonu düşükten sonra 1 hafta daha vucudumda kaldı.idrar testleri pozitif çıktı ama bebişim gitmişti.demek istediğim şu dr.lara göre değer en az 1000 olmalı ve keseyi görmeliler.o yüzden bu kanamayı çok ciddiye almalı ve bugünden tezi yok dr.gitmelisin.seni üzmek istemiyorum sakın yanlış anlama ama değerin 1000 lere ulaşıp keseyi görene kadar çok dikkatli olmalı bu kanamayı dikkate almalısın.inşallah kötü bi durum oluşmaz.bütün dualarım seninle..inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi..
selam kizlar, nasilsiniz??
yok galiba...( ama nese gelir birazdan birileri...benim adetime 20 gün falan kala gögüs agrisi cektim ki her adetimde cekerim ama biraz erken oldu bu ay...20 subat adet günüm ve persembe gününden beri, bazen acayip üsüyom, bazen yaniyorum...migde bulantisi, bas agrisi...bunlar acaba belirti olabilirmi diyorum, umutlanmakta istemiyorum...neese, daha 7 günü+m var, bekleyelim bakalim...
üzülme nohutcum hayırlısıyla hic bişey olmıycak ugur böcügümüzeopuyorumnanaktan
selam canım ıı olmaya çalışıyorm....nazo arkadaşımızın yazdıklarıda tuz bıber oldu ama hayırlısı artık.....
inşallah pelıncım inşallah kendımı kotuye hazırlasam da ıyı olur sanırım....çok karışıgım ama pazartesınden erken gıtmek istemıyoum dr a....
inşallah hayırlısı olur canım rabbım uygun görurse verıyo zaten bızde dua ederek ancak tesellı bulabılırız..kızlar ben de acık kahverengi lekelenmeler oldu ama adetime daha 10 gün var ümitlenmekte istemiyorum neden olmuşturbilmiyorumkismile
evet canm ama dun açık kahverengı bı kanamam oldu ama çok az mıktarda ..hayirdir canim, ne oldugunu pek anlayamadim, rahatsiz:uhm:landin mi?? hamis degilmiydin sen??
hayır canım kendini iyiye hazırlaki her şey güzel olsun kötü düşünme lütfen üzülmede bebişide etkilersin
azize dr.sanırsambilmiyorumkismileherşey yolundadır.inşallah.pelin hiç belirtin var mı?çünkü 10 gün önce olan bu lekelenme gebeliği düşündürüyo..hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile5