Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hoşbulduk canım,ne biliyim ya arada bir kasıklarıma giren şiddetli ağrılar dışında bi sorun yok.ama buda beni düşündürüyor tabi niye diye..sende ne var ne yok canım.
skorpin valla epey uzaklardaymışsın canım ya sen nasılsın,nasıl gidiyor?

kızlar ben hamileyim bugun kan testi yaptırdım hamileymişim çok mutluyum ve şaşkınım allah isteyen herkeze nasıp etsın ben sılik çıkınca test pek inanmamıştım ama bugun kan testıyle garanti kazandı delikafadulden

ay canım benim tebrik ederim,çok sevindim senin adına..listemizin de ilk hamişi,hadi kızlar sonunda süper bir haber geldi:))))
canım kaç gün geçmişti senin,silik çizgiyi hangi gün gördünn ee sen artık bizimle paylaşırsın tecrübelerini:))) tekrar tebriklerrrr:)))

tebrik ederim canim yaaa senin adina cok sevindim.Allahh sagliklica,hayirli bir evlat kucagina almayi nasip etsin.darisi bizlerin basinahihoyyyt

kımse ykmu paylaşabileceğim bu duyguyu :ecrin_bebek:

canım ya çok sevindim tebrikler ilk bebişmi bu ayagını sürük kız arkandan bizzde gelelim hadi halaya kızlar :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Tebrikler canım.Allah tamamını erdirsin inşallah.Darısı bizlere:CüvCüv:

evet kızlar darısı başımıza..yarın güzel haberlerle görüşmek dileğiyle hepinize iyiuykular:)))opuyorumnanaktan

bende iyi sayilirim gün gectikce kendimi dahada toparliyorum.moral olarakta daha iyiyim.en azindan yas tutmuyorum artik.herseyde bir hayir vardir deyip geriye degil pozitif olarak önüme bakmaya karar verdim..ben bugun oglu$umla disarida biraz dolastik.henüz calismaya baslamadim raporluyum hala.(bu arada beni ve oglu$umu görmek isterseniz kullanici profilime bakabilirsiniz.)iste böyle

tebrik ederim canim yaaa senin adina cok sevindim.Allahh sagliklica,hayirli bir evlat kucagina almayi nasip etsin.darisi bizlerin basinahihoyyyt

amin canım çok mutluyum :Saruboceq:bugun iki rekat namaz kıldım hepiniz içinde diledim allahtan allah dualrımızı geri çevırmesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…