slm kızlar ben geldim :ecrin_bebek:
selamm iyi geceler kızlar! nasılsınız??opuyorumnanaktan
slm herkesee:)))
aynenn dolanıp duruyorum bende skntıdann! beyim uyudu bebişim olsaydı onla uğraşırdımselam sanada iyi geceler.benden iyilik oglu$umla+koci$ uyuyo bende öyle nette dolaniyorum can sIkIntIsIndan iste
hoşgeldin sleep.. nasılsın bu gece?slm herkesee:)))
kızlar ben hamileyim bugun kan testi yaptırdım hamileymişim çok mutluyum ve şaşkınım allah isteyen herkeze nasıp etsın ben sılik çıkınca test pek inanmamıştım ama bugun kan testıyle garanti kazandıdelikafadulden
kızlar ben hamileyim bugun kan testi yaptırdım hamileymişim çok mutluyum ve şaşkınım allah isteyen herkeze nasıp etsın ben sılik çıkınca test pek inanmamıştım ama bugun kan testıyle garanti kazandıdelikafadulden
kımse ykmu paylaşabileceğim bu duyguyu :ecrin_bebek:
hoşbulduk canım,ne biliyim ya arada bir kasıklarıma giren şiddetli ağrılar dışında bi sorun yok.ama buda beni düşündürüyor tabi niye diye..sende ne var ne yok canım.
skorpin valla epey uzaklardaymışsın canım ya sen nasılsın,nasıl gidiyor?
tebrik ederim canim yaaa senin adina cok sevindim.Allahh sagliklica,hayirli bir evlat kucagina almayi nasip etsin.darisi bizlerin basinahihoyyyt