iyi ya süper, sen de bekleme sürecini daha çabuk geçirirsin bu şekilde, aklına hamişliği falan getirmeden zemuszemus
inşllhh özgecim inanmak başarmanın yarısıdır demi amaopuyorumnanaktan
iyi ya süper, sen de bekleme sürecini daha çabuk geçirirsin bu şekilde, aklına hamişliği falan getirmeden zemuszemus
Adetine 5-6 gün kalan arkadaşlar nerdesiniz?Belirti varmı sizlerde?
bu arada beyzacım öğrtmnlik mesleğin hayırlı olsun güzel nesiller yetiştirmen temennisi ileopuyorumnanaktan
onlardan biri beniimmmm delikafadulden
6 günüm var..
belirtileri şu an yok saymaya çalışıyom
karnım kasıklarım falan ağrıyo.. 2 gündür akıntım var böyle su gibi
midemde hazımsızlık var sanki gaz var falan :1rolleyes:
hayırlısı bakalım, yoktur bşi bana öle geliyodur diyorum..
benim 6 günüm var daha, ama birkaç gün kayar belki falan diyerekten bugün de çalışsam mı ki :jeyyar:
beyzacım öle düşünme yolun başı kpss ye girdinmi veya giricekmisin
benim abimde öğretmen iki sene o da dersanede öğrtmnlk yaptı sonra kadrolu öğrtmn oldu
sıkma canını herşey olur tatlımkaydirigubbakcemile5 yanındayızopuyorumnanaktan
azizecim yaa sen benim kafamı karıştırdın kafamçokkarıştı
şimdi hala olma şansı var diyosun yanii
o zaman eşimi arıyım nöbetten kaçıp gelsin acil işimiz varrrr amirim desinnn:roflol: :roflol:
kızlar sık ıdrara cıkma ne zaman olur dıye sormustum ama kımse cvp yazmadı yaaasenağlama
kızlar sık ıdrara cıkma ne zaman olur dıye sormustum ama kımse cvp yazmadı yaaasenağlama[/QUOTE
daha önce hamiş kalanlar yazsa daha iyi olur aslında ama benim okudugum kadarıyla erken gebelik belirtilerinden biriymiş tatlım..
sen aslında kan testi yaptırsana yarın yaa.. silik çizgi çıkmıştı sende
arkadaşlar benide eklermisiniz hesaplayıcıya göre adet düzenime bakılırsa geçen salı olmam gerekiyodu ama olmadım normalde benim adetlerim 35 günde bir oluyodu ama bütün yazı 24 günde bir geçirdim 3-4 ay böle düzenli gitmişti ama bu ay gecikti