Tebrikler canım.Allah tamamını erdirsin inşallah.Darısı bizlere:CüvCüv:
:Saruboceq:amin canım inşallah sıra sizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım.Allah tamamını erdirsin inşallah.Darısı bizlere:CüvCüv:
ay canım benim tebrik ederim,çok sevindim senin adına..listemizin de ilk hamişi,hadi kızlar sonunda süper bir haber geldi:))))
canım kaç gün geçmişti senin,silik çizgiyi hangi gün gördünn ee sen artık bizimle paylaşırsın tecrübelerini:))) tekrar tebriklerrrr:)))
amin canım çok mutluyum :Saruboceq:bugun iki rekat namaz kıldım hepiniz içinde diledim allahtan allah dualrımızı geri çevırmesın
gul00 esine nasil söyledin nasil tepki verdi??
akşam sevdiği yemekleri yaptım yemek yedik sonra çay içiçektik ben yanına oturdum babam nasılsın dedım anlamadı babanımı özledın dedi hayır artık sadece eşim degılsın benim eşim içimdekinin de babasısın dedım bak bebegımız sana kızıyor dedım öyle suratıma baktı bi çıglık attı annem benim dedi güzel annem dedi boynuma sarıldı gözleri dolmuştu sonra da nöbete gitti bu hafta gece çalışıyor astsubay eşim oyle yanı canımmm
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:
ne güzel bir mutluluk yaa bende cok duygulandim simdi
canim cooooooooooooooooooooook tebrik ediyorum seni ins saglicakla kucagina alirsin..darisi bizlere ins
ayy canım benim senin çocugun varmı yoksa ilk mı olucak ben çok ugraştım ama ovulasyon testıyle hamıle kaldım inanırmısın normalde ben her 15. gun ovulasyonum zannedıyordum fakat 14. günmüş
kızlar ben hamileyim bugun kan testi yaptırdım hamileymişim çok mutluyum ve şaşkınım allah isteyen herkeze nasıp etsın ben sılik çıkınca test pek inanmamıştım ama bugun kan testıyle garanti kazandı delikafadulden
canım gece gece bu güzel haberle çok mutlu oldummmmkaydirigubbakcemile3 Allah sonuna kadar sorunsuz bir gebelik geçirmeni, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq: kandaki seviyen kaç? bu arada dikkat et kendine bebişine dualarımız seninlee tatlımmm:lepi:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:
benim 1 oglum var ,ikinciyi kaybettim iste yeni. ogluma bakabilirsin resimleri var profilimde
baktım ama yorum yazamadım olmadı 100 msj doldurmam lazımmış neyse burada yazayım bir bakışı yeter dünyayı yakmaya,allah her daim mutluluktan ayırmasın seni beşiktaşlı ege yazıcaktım :ecrin_bebek:ay dur bakayım bende resım koymak istıyorum ama bulamadım nasıl yapıldıgını
çok tebrik ediyorum canım. bu ilk bebeğin mi? bu arada ne zamandır düşünüyordun hamileliği? çok mu soru sordum ne?
baktım ama yorum yazamadım olmadı 100 msj doldurmam lazımmış neyse burada yazayım bir bakışı yeter dünyayı yakmaya,allah her daim mutluluktan ayırmasın seni beşiktaşlı ege yazıcaktım :ecrin_bebek:
amin canim.ama benim egem fenerli olacak canimcim babamiz besikta$li cocugu paylasamiyoz anliycan