Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada azıze abla yarın dr gelıcek mı acaba görüşemedik bır turlu....
evet talım bugün kısmetse dr.gidiyom.saat 6 ya 20 kala randevum.
artık istediğin saat ve güne veriyolar değişmiş ssk lı ssk sız hepsi aynı olmuş.
sabah 9dan akşan 8 kadar bakılıyomuş.sen nezaman gidicen?
yok bebem bugun aklıma geldı ama almadım testt yarını beklıyımde bı pazartesı yaparımm:) nasıl beklıcemm bılmıom ama:))
slm azıze abla ben pazartesı saat 13:40 da gidicem o saate aldım.... hafta sonu da gidebiliyormuyuz anlamadım...
sen napıosun ceylancımm:)
iyiyimm carsıdaydım bende yenı geldımm cok yoruldumm ama ya resmen nefes darlıgı cekıorumm:)
yarını beklıorum azızecımm napıyımm..adet olcagıma daır bı belırtı yok suann ole olsa gogus uclarım agrırdıı:) bu ıyıye ısarett:) bakalım yarın olcakmıyımm:)
kolay gelsın datlummcokacimcoookbende bı yandan yemek yapıorumm bı yandan buraya bakıorumm:)
ayyy ablamm keşke bunu bılseydım pazara alırdım eşimin en musaıt oldugu gün çünkü neyse artık birdahakı rndevuları pazara alırım inşallah...bilmiyorumkismileslm canmm...evet sistem değişmiş.
hafta sonunada randevu veriyolar canmm. bende eşim bugün erken gelceği için bugüne aldım. artık istediğin saate ve güne randevu veriyolarmış.
wallamı gıı bugun cıkarmıydı kesınnn:):):)
iyiyim canım..ya dün çok gezdım biraz kanamam olmuş korktum biraz ama inşallah yerleşme kanamasıdır diye tesellı edıyum kendımı...şimdi de annemdeym dinleniyorum..kardeşlerim sinemaya gittiler ama kendıme ceza verdım ve evdeyım şimdi...dün çok yordum bebişimi ya...
aa caylancımm bıse olmasınn kızz yat yat dınlen bende bugun cok gezdımm ınankı korkuorumsımdık..inşallah bıse olmasss..
eed azızecım bende yarın ve yarından sonra yaparım dıe dusunmustumama sımdık nodhutlumm ıcıme kurtt dusurduu cıkar dıo test yapsann :)