• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm kızlar nasılsınız?
ben de şimdiye kadar iş yaptım bi sizlere bakıyım dedim ama hepiniz gitmişsiniz.

bu arada azıze abla yarın dr gelıcek mı acaba görüşemedik bır turlu....

evet talım bugün kısmetse dr.gidiyom.saat 6 ya 20 kala randevum.
artık istediğin saat ve güne veriyolar değişmiş ssk lı ssk sız hepsi aynı olmuş.
sabah 9dan akşan 8 kadar bakılıyomuş.sen nezaman gidicen?

evet talım bugün kısmetse dr.gidiyom.saat 6 ya 20 kala randevum.
artık istediğin saat ve güne veriyolar değişmiş ssk lı ssk sız hepsi aynı olmuş.
sabah 9dan akşan 8 kadar bakılıyomuş.sen nezaman gidicen?

slm azıze abla ben pazartesı saat 13:40 da gidicem o saate aldım.... hafta sonu da gidebiliyormuyuz anlamadım...

iyiyimm carsıdaydım bende yenı geldımm cok yoruldumm ama ya resmen nefes darlıgı cekıorumm:)

yarını beklıorum azızecımm napıyımm..adet olcagıma daır bı belırtı yok suann ole olsa gogus uclarım agrırdıı:) bu ıyıye ısarett:) bakalım yarın olcakmıyımm:)

yok bebem bugun aklıma geldı ama almadım testt yarını beklıyımde bı pazartesı yaparımm:) nasıl beklıcemm bılmıom ama:))

slm azıze abla ben pazartesı saat 13:40 da gidicem o saate aldım.... hafta sonu da gidebiliyormuyuz anlamadım...

slm canmm...evet sistem değişmiş.
hafta sonunada randevu veriyolar canmm. bende eşim bugün erken gelceği için bugüne aldım. artık istediğin saate ve güne randevu veriyolarmış.

sen napıosun ceylancımm:)

iyiyim canım..ya dün çok gezdım biraz kanamam olmuş korktum biraz ama inşallah yerleşme kanamasıdır diye tesellı edıyum kendımı...şimdi de annemdeym dinleniyorum..kardeşlerim sinemaya gittiler ama kendıme ceza verdım ve evdeyım şimdi...dün çok yordum bebişimi ya...

iyiyimm carsıdaydım bende yenı geldımm cok yoruldumm ama ya resmen nefes darlıgı cekıorumm:)

yarını beklıorum azızecımm napıyımm..adet olcagıma daır bı belırtı yok suann ole olsa gogus uclarım agrırdıı:) bu ıyıye ısarett:) bakalım yarın olcakmıyımm:)

sen yarın yine test yap canmm...bakalım belirgin çizgi çıkıcak mı.

aa caylancımm bıse olmasınn kızz yat yat dınlen bende bugun cok gezdımm ınankı korkuorumsımdık..inşallah bıse olmasss..

eed azızecım bende yarın ve yarından sonra yaparım dıe dusunmustumama sımdık nodhutlumm ıcıme kurtt dusurduu cıkar dıo test yapsann :)

bende bı yandan yemek yapıorumm bı yandan buraya bakıorumm:)
kolay gelsın datlummcokacimcoook
slm canmm...evet sistem değişmiş.
hafta sonunada randevu veriyolar canmm. bende eşim bugün erken gelceği için bugüne aldım. artık istediğin saate ve güne randevu veriyolarmış.
ayyy ablamm keşke bunu bılseydım pazara alırdım eşimin en musaıt oldugu gün çünkü neyse artık birdahakı rndevuları pazara alırım inşallah...bilmiyorumkismile
wallamı gıı bugun cıkarmıydı kesınnn:):):)

buyuk ihtimal çıkardı canım yaa... ben dün yine test yaptım testlerı hatıra saklıyorum çünkü ilk beişinkinie saklıyorum diger testler silik çıkmıştı dünkü net ıkı kırmızı çıktı sakladım o nu....

iyiyim canım..ya dün çok gezdım biraz kanamam olmuş korktum biraz ama inşallah yerleşme kanamasıdır diye tesellı edıyum kendımı...şimdi de annemdeym dinleniyorum..kardeşlerim sinemaya gittiler ama kendıme ceza verdım ve evdeyım şimdi...dün çok yordum bebişimi ya...

sen gez gez ohaoldumsmile bende gezdim gördüm :sinifsinif:
kanamayı ciddiye al ve dikkat et kendine.
senin hep uzanman gerek bebek iyice bi yerleşsin canmm.yerleşme kanaması drler ama başıma geldi biliyorum...kanama değince çok korkuyorum ben ilk bendede böyle başladı.
bilmiyorumkismile

aa caylancımm bıse olmasınn kızz yat yat dınlen bende bugun cok gezdımm ınankı korkuorumsımdık..inşallah bıse olmasss..

eed azızecım bende yarın ve yarından sonra yaparım dıe dusunmustumama sımdık nodhutlumm ıcıme kurtt dusurduu cıkar dıo test yapsann :)

senin günün nezan dı?

Back