• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

burdayım kızlar cok güzel isimler buldun cicekcim ben de hamiş kalırsam senden isim bekliyorum canım senin bebişinede biz isim takarız eger istersen tabiki:emir_bebek:

amiinn, yeni hamileleri de tebrik ediyorum, topicten birilerinin teker teker hamile kalması herkese moral oluyor, sıramızı bekliyoruz:ecrin_bebek:

bu arada selcanın bebişinin adını nazar boncuğu koyduk :D
bi kaç isim söledim nazar boncuğunu seçti.
uğur böceğimiz uğur getirio nazar boncuğumuzda nazarlardan koruooo ::::D
çok tatlı oldu dimiii :D

evet canım gördüm çok güzel olmuş eee sıra sende senın ısmıde hazırlayalım şincik.....hazır da dursun...

burdayım kızlar cok güzel isimler buldun cicekcim ben de hamiş kalırsam senden isim bekliyorum canım senin bebişinede biz isim takarız eger istersen tabiki:emir_bebek:

istemem mi kuşum aşkolsun
sende bi hamiile kal allahın izniyleeeeeeeee inşalllaaah en güzelinden sana da buluruz kuşumm

istemem mi kuşum aşkolsun
sende bi hamiile kal allahın izniyleeeeeeeee inşalllaaah en güzelinden sana da buluruz kuşumm

ondan demedim tatlım sen cok güzel isimler buluyon.ama bizde senin bebişine bulcaz isim. inşallah canım hamile kalayımda istediginiz ismi koyabilirsiniz

Back