• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

anaa kapanmak mı istedin gı sengözlerimebaksanab
herşey istediğimiz gibi olmuyo işte...ben evlendim 20 de hiç hemen çocuk olsun demedim istemedim.ama evlendikten sonra bu kararım değişti 1yıl sonra hamile kaldım. allahıma çok şükürler olsun. iyiki olmuş tatlı oğluşum.:Saruboceq:

he bacım ya kapanıyım diye düşünüyodum ohhh en güzeli kafaya takmayınca olmuyo zaten allahım sana çok güzel bir çocuk nasip etmiş inş.geç meç bizede nasip eder bu arada azizem mesajımı aldınmı tatlım nohutlu pilavada çektim tlfnunu da aldım ama bacımın ismini bilmiyom daha delikafadulden:roflol::roflol:

he bacım ya kapanıyım diye düşünüyodum ohhh en güzeli kafaya takmayınca olmuyo zaten allahım sana çok güzel bir çocuk nasip etmiş inş.geç meç bizede nasip eder bu arada azizem mesajımı aldınmı tatlım nohutlu pilavada çektim tlfnunu da aldım ama bacımın ismini bilmiyom daha delikafadulden:roflol::roflol:

aldım canmm tel.msn.
adı ceylan herhal canmm.msn de öyle yazıyo.

Yasemİnİm azİzem nİye duruyomuŞ bebİŞlerİnİz kalbİ allahım bİdaha yaŞatmasın o duyguyu sİzlere allahım hepİmİzİn gobİŞİnİ kucaĞını doldursun

canım dr lar şanssızlık dediler yaşadığım şehirde ama ben buna ikna olmadım...ankarada riskli gebelik uzmanına gittim yapılan testler ve işlemler sonunda düşük oranda pıhtılaşma bozukluğu ve histeroskopide rahimde fazlalık çıktı...sebep bunlar mı dedim dr uma ne bu ne değil diyebilirim dedi , bizim amacımız engelleri ortadan kaldırmak dedi..iğne başlayacak bu hamileliğimde hemen keseyi görüp..inşallah şifam o iğnedir canım..

yasemincim benim bi arkadaşım 2tane bebeğini kaybetti kalbi duruyodu.
bu 3.hamileliği 6aylık oldu ama dediğingibi ilk 4ay iğne vuruldu.

yasemincim benim bi arkadaşım 2tane bebeğini kaybetti kalbi duruyodu.
bu 3.hamileliği 6aylık oldu ama dediğingibi ilk 4ay iğne vuruldu.

maşallah canım arkadaşının bebeğine..bilmiyorum ki azizeciğim...derman olur inşallah banada allahın izniyle bakalım birde bu şekilde deneyelim...

maşallah canım arkadaşının bebeğine..bilmiyorum ki azizeciğim...derman olur inşallah banada allahın izniyle bakalım birde bu şekilde deneyelim...

olsun canm dene tabi inşallah olur tatlım.
arkadaşımda hala korkuyo buda ölcek diye ama dr.hiç bi tehlike kalmadı diyo.

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar iyi tatiller hepinize...pazartesi görüşürüz evden giremiyorum pek fırsatım olmuyoo...öpüldünüz...

Back