• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

gayet uygun bence kızlar dr paralarınız...ankaradaki hocam 230 tl alıyordu en son..burdada özel muayene 100 tl...

valla tatlım bende bayağı para yedirdim doktorlara bu benim 3.doktorum olucak inş.son olur bebişte gelir ben muayneye 130 tl veriyodum hiçbir ilacım sskdan olmuyodu hepsi cepten gidiyodu

inşallah tatlım bee :Saruboceq: bende öyle tahmin ediyom kanıma bakar diye CADIARZU

ayy ben 22 veriyodum...52 duyunca şaşırdım valla...
ama olsun yinede iyi başkalarına kıyasla,ve dr.iyi en önemliside bu.

ayyy bu saçıma alışamadım bee...çok uzundu ve sarıydı ya,ayyyy pişmanmı oldum ne -tatlicadiarzu-

güle güle uzat canım saçlarını. Kızlar benimde saçlarım baya bi uzundu . geçen hafta gittim kat kat kestirdim baya bi kısalttım. içimden de geçirdim inşallah bu ay bebiş olurda saçım başım rahat rahat geçiririm hamileliğimi diye.

güle güle uzat canım saçlarını. Kızlar benimde saçlarım baya bi uzundu . geçen hafta gittim kat kat kestirdim baya bi kısalttım. içimden de geçirdim inşallah bu ay bebiş olurda saçım başım rahat rahat geçiririm hamileliğimi diye.
ins ins ins tatlim rabbim gonlune gore verir ,,,,

azize ablacim hangi renge boyattin saclarini ve ne kadar kisa kestirdin profil resminden biliyodum baya uzun saclarin vardi...
kendi rengime boyadım canmm açık kumral. belime gelmişti nerdetse şimdi göğüslerimin üstünde.
azizeciğim kaç düşüğün var senin...
benim düşük değil canmm...3ylık bebeğin kalbi durdu.kürtaj oldum.
AY TATLIM DEĞİŞİKLİK İYİDİR BEBİŞLE DAHA DA GÜZELLEŞİRSİN OHHH hihoyyytbayanssulusmile

ahh inşallah denk gelir bu hazırlık.bebeğe

sağol tatlım. bana kalsa hiç yapmam röfle eşim çok istedi yaptım.
insanın kendi saçının rengi gibisi yok.

ins ins ins tatlim rabbim gonlune gore verir ,,,,

amin canım benim. kedimi çok strese sokmak istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum. yumurtlama tarihimden de emin olamıyorum. İlişkiden sonra yatamıyorumda canım sıkılıyor :) Bu ay yakalayamazsam öbür ay ovulasyon testi alayım diyorum. Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre verir inşallah. Bu topikteki herkes hamile kalsın inş:)

kendi rengime boyadım canmm açık kumral. belime gelmişti nerdetse şimdi göğüslerimin üstünde.

benim düşük değil canmm...3ylık bebeğin kalbi durdu.kürtaj oldum.

ahh inşallah denk gelir bu hazırlık.bebeğe

kız o saçmı kısa benim uzamış hali omuzlarda bende bayağı kestirmiştim bayanssulusmile

kız o saçmı kısa benim uzamış hali omuzlarda bende bayağı kestirmiştim bayanssulusmile

inş. bebeğe denk gelir böyle güzel güzel geçirirsin hamileliğini. Bu arada azizeciğim ben senin oğlun olduğunu bilmiyordum geçen gün geçmişi okurken öğrendim. Sonra fotoğraflarına baktım allah bağışlasın çok tatlı koca adam olmuş:) tam abiolacak yaşa gelmiş yani:)

ama bana kısa geliyo, hele eşim nedicek bilmiyom yaa bilmiyorumkismile
kesme demişti duramadım uclar çok kırılmıştı röfledn.

koçiş beni ilk gördüğünde şaşırmıştı aaa ne yaptın diye sonra çok beğendi seninkide seni beğenir güzel hatunlarız maşallah bize

ama bana kısa geliyo, hele eşim nedicek bilmiyom yaa bilmiyorumkismile
kesme demişti duramadım uclar çok kırılmıştı röfledn.

yanlış mesajdan alıntı yapmışım:)

inş. bebeğe denk gelir böyle güzel güzel geçirirsin hamileliğini. Bu arada azizeciğim ben senin oğlun olduğunu bilmiyordum geçen gün geçmişi okurken öğrendim. Sonra fotoğraflarına baktım allah bağışlasın çok tatlı koca adam olmuş:) tam abi olacak yaşa gelmiş yani:)

amin canım benim. Kedimi çok strese sokmak istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum. Yumurtlama tarihimden de emin olamıyorum. Ilişkiden sonra yatamıyorumda canım sıkılıyor :) bu ay yakalayamazsam öbür ay ovulasyon testi alayım diyorum. Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre verir inşallah. Bu topikteki herkes hamile kalsın inş:)

tatlım canını sıkma allahım inş.yazmışsın uğur böcümüz çok uğur getirdi senin bebişinde inş.gobişindedir

yanlış mesajdan alıntı yapmışım:)

inş. bebeğe denk gelir böyle güzel güzel geçirirsin hamileliğini. Bu arada azizeciğim ben senin oğlun olduğunu bilmiyordum geçen gün geçmişi okurken öğrendim. Sonra fotoğraflarına baktım allah bağışlasın çok tatlı koca adam olmuş:) tam abi olacak yaşa gelmiş yani:)

sağol canımm. evet oğlumu büyüttüm çok şükür abi olmak içinde sabırsızlanıyo.
ben oğlumla beraber büyüdüm valaa kaydirigubbakcemile3 o benim en yakın arkadaşım,

azizeciğim benimde 2 kere 7 haftalıkken kalbi durdu...bi çok test yapıldı..sendende kromozom testi ve pıhtılaşma faktörlerine bakar...benim sana tavsiyem histeroskopide yaptır canım dr unla görüş...benim ısrarımla yapıldı histeroskopi ve küçük bir septum yani bölme çıkmış rahimde aldım dedi hoca...

Hehehe ben kÜÇÜmencıkken 18 de kapanıcam dıyodum 19 da evlenıp 20 de de bebıŞ olur dıye hesaplıyom anaaaa aradan 6 yıl geÇmıŞ

azizeciğim benimde 2 kere 7 haftalıkken kalbi durdu...bi çok test yapıldı..sendende kromozom testi ve pıhtılaşma faktörlerine bakar...benim sana tavsiyem histeroskopide yaptır canım dr unla görüş...benim ısrarımla yapıldı histeroskopi ve küçük bir septum yani bölme çıkmış rahimde aldım dedi hoca...

0ne canmm? histeroskopide?

Yasemınım azızem nıye duruyomuŞ bebıŞlerınız kalbı allahım bıdaha yaŞatmasın o duyguyu sızlere allahım hepımızın gobıŞını kucaĞını doldursun

Hehehe ben kÜÇÜmencİkken 18 de kapanıcam dİyodum 19 da evlenİp 20 de de bebİŞ olur dİye hesaplıyom anaaaa aradan 6 yıl geÇmİŞ

anaa kapanmak mı istedin gı sengözlerimebaksanab
herşey istediğimiz gibi olmuyo işte...ben evlendim 20 de hiç hemen çocuk olsun demedim istemedim.ama evlendikten sonra bu kararım değişti 1yıl sonra hamile kaldım. allahıma çok şükürler olsun. iyiki olmuş tatlı oğluşum.:Saruboceq:

Back