- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb kızlar 3 gün gecikmyle gördüm kırmızı kartı ya neyse hayırlısı inş
serapçım aynen canmm okul...
Ben dugün dr. Randevu aldım.artık ssk,lı ssk,sız aynı saatlerde bakılıyomuş.
Sabah 9dan akşam 8kadar.bende yarına aldım 6 da.
Bugünde kuafördeydim kızz saçımı kestirdim boyattım...imajım deyişti valla şimdi tam 18lik oldum.
HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR CANIM NASİPSE BU AY OLUR İNŞ.:Saruboceq:
ohh sefan olsun bende bi yarın gideyim bakım yapsınlar çok savsakladıım kendimi doktor niye kuşum kontrolmü
ilk adet olup bittikten sonra gel dedi. bazı testler yapıcam dedi.
inşallah bişey çıkmaz çok korkuyorum inan bugün heycandan yemek bile yiyemiyorum :1no2: bugece uyuyamamda ben herşeyi çok kafama takarım böyle fisfisfis
üzülmek yok ya ümit kaybetmiycez gerçekten yakın yakın hamiş haberleri vericez buradan
kız ne olucak stres yapma allahım izniyle bidahaki ay hamiş haberi vercen![]()
ama çok iyi oldu bu değişiklik...istediğim saat ve günde gidebilirim artık.
ama ücret çok artmış 25tl.olmuş 52tl.ssk,lı.
allah izin veriese tabi canmm.
şu testleri merak ediyom yaaa...napıcak ki.
inşallah çok uğraştırmazlar.:Saruboceq:
inşallah tatlım bee :Saruboceq: bende öyle tahmin ediyom kanıma bakar diye CADIARZUstres yapma ama aaaa herşey iyi çıkacak kan değerlerine falan bakar canım
evet tatlım normalde 32 imiş o kadın 52 alıyomuş öyle dediler muayne parası öderken valla tatlım kendi doktorumla kıyaslayınca ucuz geldi ban ben bi gebelik testini 49 tl ye yaptırıyodum
evet tatlım normalde 32 imiş o kadın 52 alıyomuş öyle dediler muayne parası öderken valla tatlım kendi doktorumla kıyaslayınca ucuz geldi ban ben bi gebelik testini 49 tl ye yaptırıyodum
inşallah tatlım bee :Saruboceq: bende öyle tahmin ediyom kanıma bakar diye CADIARZU
ayy ben 22 veriyodum...52 duyunca şaşırdım valla...
ama olsun yinede iyi başkalarına kıyasla,ve dr.iyi en önemliside bu.
ayyy bu saçıma alışamadım bee...çok uzundu ve sarıydı ya,ayyyy pişmanmı oldum ne -tatlicadiarzu-