Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

geçte yumurtlama olablirdiye adete 1 hafta kalana kadar çalışmalara devam etmeli:jeyyar: artık nezaman tutarsakaydirigubbakcemile3 mecbur çalışcaz valla
azizecim bugün 20,gün olurmu ki artık ne bilim yaaa....adamda habire bitmedimi o günler diyodelikafadulden
zaten tek başıma çalışamamkaydirigubbakcemile3
eşim nöbette cancazımsırnaşık şey

evet ama hiç bişey çıkmaz canımCADIARZU ben adet günümü 2gün geçti yine test yapmadım iyikide yapmamışım adet oldum. en güzeli beklemekyerimseniben daha eycanlı oluyo valla:lepi:

öyle aslında ama erken belirtilere baktım bir çoğu tutuyor onun için heycanlandım birden eğer varsa hemen öğrenmek istedim

evt kızlar benimde geçen ay düzenleyici ilaç kullanmama rağmen olmam gerekn tarihten 2 gün sonra oldum ama test yapmadım gerçi eşime kalsa o gece yarısı hstneye gidip tahlil yaptıracaktı canım benim yaa:sinifsinif:
hevesimiz kursağımızda kaldı iyikide gitmedik dedim sonra en iyisi en az 3 gün beklemek aslında herşeyin hayırlısı

azizecim zaten bu ay ovulasyon testi alıyorum acaba yumurtladım hangi gün diye kendimi strese sokuyorum acayip derecede :çok üzgünüm:
artık kendimi dinlemek akıntıyı kontrol etmek istemiyorum
bu ay inşllhh almak zorunda kalmam ama kırmızıları görürsem hemen sipariş edicem:1rolleyes:

geçte yumurtlama olablirdiye adete 1 hafta kalana kadar çalışmalara devam etmeli:jeyyar: artık nezaman tutarsakaydirigubbakcemile3 mecbur çalışcaz valla

benim 6 günüm var daha, ama birkaç gün kayar belki falan diyerekten bugün de çalışsam mı ki :jeyyar:

özgecim pardon canım artık regl günlerini karıştırdımdelikafadulden
belirtiler varmı canım bende senden bi gün sonra inşlhhh görmeyiz kırmızıları:Saruboceq:

bu arada kızlar bi arkadaşımdan bebek olması için bi kaç bişey öğrendim isterseniz paylaşim

özgecim pardon canım artık regl günlerini karıştırdımdelikafadulden
belirtiler varmı canım bende senden bi gün sonra inşlhhh görmeyiz kırmızıları:Saruboceq:

inşallah canım aman inşallahh.. kırmızı renginden nefret etcem zaten yakında :sm_cool:

valla belirti çok da ben pek takmamaya çalışıyom psikolojiktir falan diye..

mesela karnım kasıklarım falan ağrıyo, akıntım var, karnım şiş gazım var gibi falan.. adet olacakmışım gibi hissediyorum, sanki 1-2 güne adet olacam gibi delikafadulden

amaaann hayırlısıysa olsun vallaa.. adet olacam deyip kendimi hazırlamaya çalışıyom opuyorumnanaktan

ya kızlar sıze bırsey sorucam bu sık ıdrara cıkma dedıklerı hamılelık belırtılerı arasındamı yanı ılk donemlerde olurmu kısüprizzzzz:icecream::kahve:

önce gusül abdesti alınıyo eşlerde alıyo tabi
sonra hayırlı çocuk için iki rekat namaz kılınıyo ardından dua ediliyo sonra elinizi karnınıza koyarak bismillahil ehadil semameddillezi lemyelid velem yuled allahumme inni sammeytumafil bedni muhammedin bismi muhammedin s.a.v
duası okunuyo sonra ilişkiye giriliyo
arkadaş bunu iki ay yapmış 3 aya hamiş haberini almış bende bu ay denicem kısmetse
rabbim dualarımızı kabul etsin arkadaşlar inşlhhh

önce gusül abdesti alınıyo eşlerde alıyo tabi
sonra hayırlı çocuk için iki rekat namaz kılınıyo ardından dua ediliyo sonra elinizi karnınıza koyarak bismillahil ehadil semameddillezi lemyelid velem yuled allahumme inni sammeytumafil bedni muhammedin bismi muhammedin s.a.v
duası okunuyo sonra ilişkiye giriliyo
arkadaş bunu iki ay yapmış 3 aya hamiş haberini almış bende bu ay denicem kısmetse
rabbim dualarımızı kabul etsin arkadaşlar inşlhhh

vay be,

amin canım inşallah hadi bakalım

ayy canımmm :dance: nasıl mutlu ettii o sözün benii yaa bugünde cok güzell gectii günümüz kızlar gelio hep etüte benimde canıma minnett :roflol:

iyi ya süper, sen de bekleme sürecini daha çabuk geçirirsin bu şekilde, aklına hamişliği falan getirmeden zemuszemus

X