azizecim bugün 20,gün olurmu ki artık ne bilim yaaa....adamda habire bitmedimi o günler diyodelikafadulden
zaten tek başıma çalışamamkaydirigubbakcemile3
eşim nöbette cancazımsırnaşık şey
evet ama hiç bişey çıkmaz canımCADIARZU ben adet günümü 2gün geçti yine test yapmadım iyikide yapmamışım adet oldum. en güzeli beklemekyerimseniben daha eycanlı oluyo valla:lepi:
Merhaba arkadaşlar hihoyyyt
Benim de regl tarihim 16 ekim
Listeye eklerseniz sevinirim a.s.
İnşallah gelir bebekler hayırlısıyla :Saruboceq:
ben geldim ben geldiimmmm delikafadulden
h.g özgecim kırmızı kartı görmedin inşlhhhhhhhhhhhhhhhhh:sm_cool: :sm_cool:
hoşgeldin tatlımmmopuyorumnanaktan
geçte yumurtlama olablirdiye adete 1 hafta kalana kadar çalışmalara devam etmeli:jeyyar: artık nezaman tutarsakaydirigubbakcemile3 mecbur çalışcaz valla
özgecim pardon canım artık regl günlerini karıştırdımdelikafadulden
belirtiler varmı canım bende senden bi gün sonra inşlhhh görmeyiz kırmızıları:Saruboceq:
bu arada kızlar bi arkadaşımdan bebek olması için bi kaç bişey öğrendim isterseniz paylaşim
herkesee merabalarr :lepi:
önce gusül abdesti alınıyo eşlerde alıyo tabi
sonra hayırlı çocuk için iki rekat namaz kılınıyo ardından dua ediliyo sonra elinizi karnınıza koyarak bismillahil ehadil semameddillezi lemyelid velem yuled allahumme inni sammeytumafil bedni muhammedin bismi muhammedin s.a.v
duası okunuyo sonra ilişkiye giriliyo
arkadaş bunu iki ay yapmış 3 aya hamiş haberini almış bende bu ay denicem kısmetse
rabbim dualarımızı kabul etsin arkadaşlar inşlhhh
merabaaa örtmenim :smiley-cool:
ayy canımmm :dance: nasıl mutlu ettii o sözün benii yaa bugünde cok güzell gectii günümüz kızlar gelio hep etüte benimde canıma minnett :roflol: