varsa şimdi çıkar canımmm yap bencee
o zaman bu akşam yapıyım kızlaar inş. yarın müjdeyi vercem size :dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
varsa şimdi çıkar canımmm yap bencee
selcan sen kesın hamışsın kızzz bende de çok akıntı oluyodu çünkü hala da oluyo yanı... ki bende hiç olmz öyle akıntı falan am şu iki haftadır var
o zaman bu akşam yapıyım kızlaar inş. yarın müjdeyi vercem size :dance:
yarencımm hemen profılıne gırrr..avatar seceneklerı baslıgı altında seceneklerı dusenle war orda tıkla orayı az asada sayfada 40mesaj goseterılsını sec olur casnım
nohutumm sana bi soru sordumm ama ben yaa :kedi: sen kürtaj sonrası kaç ay bekledin yani doktor gebe kalabiirsin dedikten sonramı çalışmlara başladınn
yarencım 40 ı nasıl yapıldıgını anlatım bacımmm kullanıcı panelıne gırıyosun
Ayarlar & Özellikler
E-Mail & Şifre
Seçenekleri Düzenle
Yasaklı Listeni Düzenle
bu bolumdekı seçeneklerı düzenleye gırıyosun ordan da
Bir Sayfada Gösterilecek En Fazla Mesaj Sayısı
Bu özellik aracılığı ile sayfa başında görüntülenecek olan mesaj sayısını belirleyebilirsiniz.
Bir Sayfada Gösterilecek En Fazla Mesaj Sayısı: yazıyo 40 ı seçiyon tatlımmmm
canım ben sana cevap yadım hemde sıyah yazıyla gözunden kaçmasın diye arka sayfaya bak tatlımm
Azİze abla,
bak topİĞİmİzİn neŞesİ yerİne geldİ.İnŞallahhh bozulmaaaaaaaaaaaaaaaaz![]()
Mesaj Linki
Alıntı:
yarencik60 kullanıcısından alıntı
nohutumm bişi sorcammm bitanemm yaaa sen doktorr tamam uygunsun hamile kal dedikten sonramıı başladın çalışmalaraa yani ne kadar ara verdinn kürtaj sonrasıı?
tadlım dr bıze bır ay korunun yeter dedı az degıl mı dedık o eskıden dı dedı hiç gerek yok üç ay beklemeye dedı bizde benım 40 dan sonra adetım biter bitmez başladık valla...
bak burdaaa